Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto ja kulttuuri

Myyntikirjat

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Elämänmenoa Kuhmoisissa
Itsenäinen kunta 150 vuotta

96 s. Sirkka-Liisa Ranta, Kuhmoisten kunta

Juhlakirja, mikä on laadittu 150-vuotiaan Kuhmoisen kunnan kunniaksi. Kirja kertoo tästä alueesta, väestöstä ja koetuista muutoksista runsain kuvin ja tekstein. Lähtökohtia kirjoitustyön alussa ja suuntaviivoja työn edetessä on antanut Kuhmoinen 150 vuotta työryhmä.

Kirjaa on myynnissä kirjastossa, sivistystoimen toimistossa ja kesällä myös Riihigalleriassa hintaan 20 €/kpl

Pienten on unelmoitava suuria -
Niilo Suojoki, taidemaalari ja rakentaja

95 s. Kuhmoisten kunta. 2013.

Palkitun tietokirjailija Sirkka-Liisa Rannan kirjoittama elämänkertateos kuhmoislaisesta taiteilijasta Niilo Suojoesta. Niilo Suojoki oli aikansa originelli. Hän rakensi Päijälän kylään yli kolmekymmentä metriä pitkän, upean ja persoonallisen ateljeen, Riihigallerian, maalauksiaan varten. Taiteilijana Suojoki oli itseoppinut ja tyylillisesti hänen maalauksensa edustavat pääosin romanttista realismia.

Niilo Suojoen elämäkertateos  myynnissä hintaan 10 € / kpl.

Kuhmoisten historia II

710s. Kuhmoisten kunta. 2000.

Laajasti kiitosta kerännyt Kuhmoisten historia II kertoo Kuhmoisten kunnan historiasta vuosina 1917–1973. Ossi Viidan kirjoittama kirja on erityisen ansioitunut vuoden 1918 tapahtumien käsittelyssä, perimätiedon dokumentoinnissa ja rikkaassa personoidussa kielenkäytössä. Kuhmoisten historia II kuuluu jokaisen paikallishistoriasta kiinnostuneen kirjahyllyyn.

Kuhmoisten historia II myynnissä hintaan 25 € / kpl.

Kuhmoisten ryijy kautta aikojen (sidottu)

160 s. Kuhmoisten kunta. 1991.

Kuhmoisten ryijy kautta aikojen on kunnianosoitus rikkaalle kuhmoislaiselle käsityöläisperinteelle. Kuhmoisten ryijyperinne on todistettavasti Pohjoismaiden vanhin katkeamaton ryijyperinne, joka alkaa vuodelta 1695 peräisin olevalla Kuhmoisten ryijyllä ja jatkuu läpi vuosisatojen aina näihin päiviin asti. Teoksessa esitellään 128 kuhmoislaista ryijyteosta värikuvina ja siinä kerrotaan tarina ryijyn muutoksesta säätyläistekstiilistä kansanmestarien tekemäksi käyttö- ja koriste-esineeksi.

Ryijykirja myynnissä hintaan 5 € / kpl.

Pakettitarjous! Osta monipuolinen lukupaketti Kuhmoisten historiasta ja hanki kaikki kolme teosta pakettihintaan 30 €. Kirjoja myydään Kuhmoisten pääkirjastossa, Riihigalleriassa, Kädentaitajissa (S-market alakerta), Tietokodalla ja Kotiseutumuseossa.

Tilaus on myös mahdollista tehdä internetissä lähettämällä sähköposti osoitteeseen arja.wirzenius(ät)kuhmoinen.fi.
Posti- ja veloituskulut lisätään hintaan.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi