Valikko
(null)

Matkaparkki

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten Matkaparkki

Vellahdentie, 17800 Kuhmoinen

Matkaparkki sijaitsee Kuhmoisten keskustan sataman välittömässä läheisyydessä, kuitenkin omassa rauhassaan paloaseman takana. 

Lisätietoa matkaparkin käyttäjille sekä maksuohjeet löytyvät täältä: Ohjeistus ja maksut

Matkaparkki on lyhytaikaiseen majoittumiseen tarkoitettu paikka. Parkki soveltuukin hyvin esimerkiksi Kuhmoisten luontokohteista ja -aktiviteeteista nauttivien yöpymiseen.

Matkaparkissa on seitsemän paikkaa ja autoille on sähköpisteet. Matkaparkkiin on avattu uusi talousvesipiste. Vesipiste on tarkoitettu Matkaparkin asiakkaiden käyttöön ja löytyy paloaseman lautatarhan puoleiselta seinältä rakennuksen keskivaiheilta. Muut yleiset vesipisteet löytyvät K-market Kipparilta sekä S-marketilta. Matkaparkissa on ulko wc. Lähistöllä on Gasthaus ravintola Sahanranta. Kaupat, muut ravintolat ja palvelut ovat kävelymatkan päässä Kuhmoisten keskustassa. Alueella ei voi tyhjentää harmaita vesiä tai septitankkia.

HUOM: Matkaparkkialueelle ei järjestetä talvikunnossapitoa.

Matkaparkista on matkaa Kuhmoisten kansallispuistoon Isojärvelle vain 17 kilometriä ja upealle historiaa täynnä olevalle Linnavuorelle seitsemisen kilometriä. Molempiin kohteisiin pääsee hienosti pyörällä ja autolla.

Kuhmoisten Kuhmurat -maastopyöräreitistön lähtöpaikka sijaitsee alueen reunassa, joten matkaparkkiin saapuneet pääsevät kätevästi hyödyntämään pyöräreitin tarjoamia palveluja ja paikka sopiikin loistavasti maastopyöräilyharrastajien tukikohdaksi. Yöpymällä matkaparkissamme pääset nauttimaan Kuhmoisten alueen maastopyöräreiteistä rennolla otteella ilman kiirettä.

  

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi