Valikko

Matkailu / Matkaparkki

Matkaparkki

Kuhmoisten Matkaparkki

Matkaparkki sijaitsee Kuhmoisten keskustan sataman välittömässä läheisyydessä, kuitenkin omassa rauhassaan paloaseman takana. 
Kuhmoisten Kuhmurat -maastopyöräreitistön lähtöpaikka sijaitsee alueen reunassa, joten matkaparkkiin saapuneet pääsevät kätevästi hyödyntämään myös pyöräreitin tarjoamia palveluja ja paikka sopiikin loistavasti maastopyöräilyharrastajien tukikohdaksi. Näin pääset nauttimaan Kuhmoisten alueen maastopyöräreiteistä rennolla otteella ilman kiirettä.

Matkaparkki on lyhytaikaiseen majoittumiseen tarkoitettu paikka, majoitusaika on enintään kaksi yötä. Parkki soveltuukin hyvin esimerkiksi Kuhmoisten luontokohteista ja -aktiviteeteista nauttivien yöpymiseen.Matkaparkista on matkaa Kuhmoisten kansallispuistoon Isojärvelle vain 17 kilometriä ja upealle historiaa täynnä olevalle Linnavuorelle vain seitsemisen kilometriä. Molempiin kohteisiin pääsee hienosti pyörällä ja autolla. 

Matkaparkissa on seitsemän paikkaa ja autoille on sähköpisteet. Lähimmät vesipisteet löytyvät K-market Kipparilta sekä S-marketilta.

Matkaparkkialueelle ei järjestetä talvikunnossapitoa vaan se toimii ainoastaan sulan maan aikana.

  

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi