Valikko

Sosiaalipalvelut

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Sosiaalityö Kuhmoisissa

Kuhmoisten kunnanvirastolla sosiaaliohjaaja (aikuissosiaalityö, iäkkäiden sosiaalityö, työllisyyspalvelut, kuntouttava työtoiminta) tavattavissa ajanvarauksella numerosta 040 667 2042. Sosiaalityöntekijän tapaaminen tarvittaessa sosiaaliohjaajan kautta. Myös kotikäynnit mahdollisia.

Sosiaalihuoltolain tarkoituksena on edistää ja ylläpitää kunnan asukkaiden hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta. Sosiaalihuollon toimin vaikutetaan etenkin kuntalaisten sosiaaliseen hyvinvointiin ja turvallisuuteen sekä toimintakykyyn ja osallisuuteen. (sosiaalihuoltolaki 1301/2014 1.luku)

Sosiaalityön palvelut on jaettu aikuissosiaalityöhön ja lapsiperheiden sosiaalityöhön. Aikuissosiaalityön tavoitteena on yli 18-vuotiaiden henkilöiden toimintakyvyn ja vastuullisuuden vahvistaminen sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien ohjauksella ja neuvonnalla, sekä henkilön sosiaalisia ongelmia selvittämällä.

Lapsiperheiden sosiaalityön tavoitteena on edistää lapsen hyvinvointia ja kehitystä. Se tukee vanhempia, huoltajia ja muita lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavia henkilöitä lapsen kasvatustyössä ja huolenpidossa.

Kriisi- ja sosiaalipäivystys

Kangasalan sosiaalipäivystys hoitaa virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen arkisin klo 8-16 puh. 050 4699 724

Sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa virka-ajan ulkopuolella sosiaalipäivystyksestä Pirkanmaan hyvinvointialueella puh. 050 0625 990

 

Kiireellisissä tilanteissa hätänumero 112.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi