Valikko

Matkailu / Lakeland Villages

Kolmen kunnan matkailuyhteistyö

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Yhdessä eteenpäin!

Vuonna 2023 käynnistyneessä projektissa keskeisinä osa-alueina ovat matkailupalveluiden kehittäminen, tukeminen ja tunnetuksi tekeminen, alueen matkailun monikanavainen yhteismarkkinointi, luontomatkailun kehittäminen sekä kansainvälisten asiakasvirtojen ohjaaminen alueelle. Kuhmoisten, Kangasalan ja Pälkäneen alueesta lähdettiin kokoamaan näkemystä alueen tilasta ja tarpeista matkailun kehittämiseksi. 47 toimijatapaamista ja 30 verkostoitumistilaisuutta yhdessä kausiasukaskyselyn kanssa ovat antaneet pohjan seuraaville askelille. Tietopankin kerääminen, erityisesti majoitustoimijoiden osalta, loi kokonaisvaltaisen käsityksen kehityskohteista, vahvuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Matkailutoimijoille järjestetyt yhteistilaisuudet ovat tarjonneet toimijoille verkostoitumismahdollisuuksia, tietoa ja dataa toimialasta sekä uutta osaamista tekoälykoulutuksen muodossa. Projektin aikana toteutetut kampanjat niin matkailutoimijoille kuin kausiasukkaille yhdessä syyslomandigikampanjan kanssa ovat tavoittaneet yhteensä yli miljoona silmäparia.

Alkuvuodesta julkaistu Lakeland Villages – matkailualue on saanut positiivisen vastaanoton. Hiihtolomakampanjan jälkeen matkailualue brändiä tullaan näkemään mm. kesän yhteiskampanjassa. Matkailutoimijoiden yhteistilaisuudet tarjoavat ajankohtaisia aiheita toiminnan kehittämiseksi. Tulevana kesänä jatkuvat Outdoor Express bussikuljetukset Isojärven kansallispuistoon tuoden matkailijoita Kuhmoisiin suoraan Tampereen keskustasta. Luontomatkailun kehittäminen ja kausiasukkaille lähetettävät uutiskirjeet saavat jatkoa kesän kynnyksellä. Nähdään Kiepsauksessa!

Lähde päiväksi kylille!

Metsien ja maalaismaisemien ympäröimät kylät löytyvät järvien rannoilta. Kylät eivät ole vain paikkoja kartalla, vaan mielentila, jossa nautitaan pienistä hetkistä yhdessä muiden kanssa!

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi