Valikko

Kuulutukset / Kuhmoisten kunta hakee työntekijää Sivistystoimen hallintosihteerin määräaikaiseen virkaan

Kuhmoisten kunta hakee työntekijää Sivistystoimen hallintosihteerin määräaikaiseen virkaan

Kuhmoisten kunnan sivistystoimialaan kuuluvat varhaiskasvatus, liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja kulttuuritoimi, ruokapalvelut, sekä vapaa sivistystyö. Hallintosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. sivistyslautakunnan valmisteluun ja toimeenpanoon liittyvät tehtävät, toimialan asiain- ja sopimushallintaan liittyvät tehtävät, hankinnat, kulttuurityöhön ja museotoimintaan liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelu. Lisäksi hallintosihteeri toimii ruokapalvelu- ja varhaiskasvatuksen esimiehen varahenkilönä työvuorosuunnittelussa. Kuhmoisten kunnassa on käytössä mm. seuraavia ATK-sovelluksia; Populus, WebTallennus, Dynasty, CGI:n laskuhotelli, Titania.

Sivistystoimen organisaatiossa on tulossa henkilöstömuutoksia vuosien 2018 ja 2019 aikana, joten hallintosihteerin virka täytetään määräaikaisena 8.1.-31.12.2018.

Kuhmoisten kunnan hallintosäännön mukaan valittavalla henkilöllä tulee olla kaupan ja hallinnon alan toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai vastaava koulutus ja kokemusta vaativista toimistotehtävistä. Edellytämme hakijalta myös hyviä työyhteisötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä erinomaisia atk-taitoja. Lisäksi arvostamme henkilöstöhallinnon ja työsuhdelainsäädännön tuntemusta etenkin opetusalan ja varhaiskasvatuksen osalta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Kuhmoinen on 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän-Lahden-Tampereen työssäkäyntialueella. Kuhmoinen on savuton työpaikka.

Lisätietoja virasta antaa sivistystoimenjohtaja Pertti Terho, puh. 0401822402, pertti.terho@kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi