Valikko

Kuulutukset / Pirkanmaan vaihemaakuntakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Pirkanmaan vaihemaakuntakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Pirkanmaan vaihemaakuntakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Pirkanmaan maakuntahallitus on kokouksessaan 25.4.2022 (63 §) päättänyt asettaa nähtäville Pirkanmaan vaihemaakuntakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman. Vaihemaakuntakaavan teemana ovat elonkirjo ja energia. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on laadittu maankäyttö- ja rakennuslain 63 §:n mukaisesti. Asiakirja on nähtävillä 12.5. - 23.6.2022 välisen ajan.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on luettavissa Pirkanmaan vaihemaakuntakaavan verkkosivuilla osoitteessa kaava.pirkanmaa.fi. Asiakirjaan voi tutustua myös Pirkanmaan liiton toimistolla arkisin klo 9.00 - 15.00. Lisäksi materiaali on toimitettu Pirkanmaan kuntiin nähtäville asetettavaksi.

Osallisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta 23.6.2022 mennessä. Mielipiteen voi jättää palautelomakkeella osoitteessa kaava.pirkanmaa.fi tai sähköpostilla osoitteeseen pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi. Mielipiteen voi jättää myös kirjallisesti kuntaan, Pirkanmaan liiton toimistoon tai lähettää postitse osoitteeseen Pirkanmaan liitto, PL 1002, 33101 Tampere (käyntiosoite Kelloportinkatu 1 B).

Kuulutus

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi