Valikko

Kuulutukset / Päätös ympäristönsuojelulain 118 §:n mukaisen ilmoituksen johdosta / Motorsport Solutions Finland Oy

Päätös ympäristönsuojelulain 118 §:n mukaisen ilmoituksen johdosta / Motorsport Solutions Finland Oy

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Päätös ympäristönsuojelulain 118 §:n mukaisen ilmoituksen johdosta / Motorsport Solutions Finland Oy

Keski-Suomen elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus on 23.1.2024 antamallaan päätöksellä hyväksynyt ympäristönsuojelulain (527/2014) 118 §:n mukaisen tilapäistä melua ja tärinää koskevan ilmoituksen. Ilmoitus koskee aikavälillä 23.5.2024–31.12.2025 Keski-Suomen ja Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksien toimialueilla Jyväskylän, Jämsän, Kangasalan, Keuruun, Keuruun, Kuhmoisten, Luhangan, Mänttä-Vilppulan, Oriveden, Ruoveden, Tampereen ja Ylöjärven kuntien/kaupunkien alueilla ralliautonvalmistajille sorapintaisilla teillä järjestettäviä ralliautojen kehitystestiajoja.

Kuulutus sekä kuulutettava päätös ovat kuulutusaikana 23.1.–29.2.2024 yleisesti nähtävillä yleisessä tietoverkossa Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen verkkosivuilla (https://www.ely-keskus.fi/ > Keski-Suomi > Ajankohtaista > Kuulutukset). Tieto kuulutuksesta julkaistaan myös Jyväskylän, Jämsän, Kangasalan, Keuruun, Keuruun, Kuhmoisten, Luhangan, Mänttä-Vilppulan, Oriveden, Ruoveden, Tampereen ja Ylöjärven kuntien/kaupunkien tietoverkoissa.

Kuulutus on julkaistu Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen verkkosivuilla 23.1.2024. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kyseisestä julkaisemisajankohdasta, 30.1.2024. Päätökseen saa hakea muutosta Vaasan hallinto-oikeudelta 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Ohjeet muutoksenhausta ovat päätöksen liitteenä olevassa valitusosoituksessa. Valitusaika päättyy 29.2.2024.

Kuulutus

Päätös

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi