Valikko
(null)

Tapahtumat / ELOKUVA Kyllä isä osaa -elokuvaa

ELOKUVA Kyllä isä osaa -elokuvaa

Aika
7.4.2024 16:00 - 17:30
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Sivistystoimi
Kategoria
Elokuva

KUHMOLASSA SU 7.4. klo 16, liput 6 €, K7

Ensi-ilta: 28.3.2024
Kesto: 1 t 25 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Panu Raipia

Pääosissa: Tom Lindholm, Tuija Ernamo, Vilppu Eleinen, Maiju Jokinen, Jarno Jokinen, Elea Levola, Vesa Vierikko, Kati Outinen

Elokuvan trailerin pääset katsomaan painamalla tästä

Genret:    Komedia, Kotimainen 

Rakastetun perheen odotettu paluu!

Vuodet ovat vierineet ja lapset ovat lentäneet tamperelaisesta rintamamiestalosta maailmalle… paitsi että eivät ole. Päinvastoin. Vanhoissa kotinurkissa pyörii nyt isän, äidin Jonnan ja Jussin lisäksi myös Jonnan poika Junnu. Jonnan ja Junnun on houkutellut Oulusta kotiin Tampesteriin piakkoin tyhjäksi jäävä kotitalo. Eläkeiässä olevat vanhemmat ovat nimittäin aikeissa muuttaa Espanjaan - heti kun isä vain saa kerrotuksi työnantajalleen, että lopettaa taksikuskin hommat.

Isän suunnitelmat mullistuvat kuitenkin kertaheitolla, kun isäntä hankkii taksifirmaansa uuden kulkupelin, luksusluokan Mersun kaikilla herkuilla. Eläke, Espanja, vaimo ja terve järki haihtuvat päästä, kun isällä on enää yksi pakkomielteinen päämäärä: päästä edes kerran himoitun Mersun rattiin. Lopulta unelma toteutuu, mutta hinta on kallis. Isä huomaa saattaneensa koko perheen niin pahaan pinteeseen, että siitä voi yrittää selvitä vain varastamalla kuolleen miehen salkun.

(lähde: finnkino.fi)

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi