Valikko

Tapahtumat / Tapahtumat 2 huhtikuuta 2018

Tapahtumat 2 huhtikuuta 2018

ELOKUVA Hevi reissu

Aika
2.4.2018 17:00 - 18:32
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
elokuvat
Kategoria
Elokuva

klo 17.00

K12/9

kesto 1t 32 min

hinta 6 €

Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Johannes Holopainen, Tuntematon sotilas), ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta: vapaa-ajallaan hän on seudun kovimman (ja ainoan) metalliyhtyeen laulaja. Yllättävien sattumusten kautta Turolle ja hänen bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille lavoille. Tiedossa on hevi reissu!

Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain. Turon sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen, Onnenonkija, Kesäkaverit), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon arkkivihollinen Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Valhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.

Hevi reissu on hillitön buddy-komedia ja uusi aluevaltaus laatuelokuvistaan tunnetulta Making Movies -tuotantoyhtiöltä (mm. Tyttö nimeltä Varpu, Miekkailija). Herkullisissa sivurooleissa nähdään mm. Chike Ohanwe, Kai Lehtinen ja Martti Syrjä.    (lähde:finnkino.fi)

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi