JOS SINULLA ON VAKAVIA HENGITYSTIETULEHDUKSEN OIREITA TAI YLEISTILAN LASKUA, PYYDÄMME ENSISIJAISESTI OLEMAAN PUHELIMITSE YHTEYDESSÄ AJANVARAUSNUMEROON 020 638 3251
Valikko

Tapahtumat / Tapahtumat 11 huhtikuuta 2019

Tapahtumat 11 huhtikuuta 2019

Torstaitupa

Aika
11.4.2019 10:00 - 12:00
Paikka
Kuhmola/Toritie 57
Järjestäjä
Torstaitupa
Kategoria
Järjestöt


Vieraana klo 10.30 vanhusneuvoston puheenjohtaja Erkki Häkkinen, joka kertoo neuvoston toiminnasta.

Tervetuloa !

Riku Niemi Orchestra Tangotentetti solistinaan Amadeus Lundberg

Aika
11.4.2019 19:00 - 21:00
Paikka
Yhtenäiskoulu
Järjestäjä
Sivistystoimi
Kategoria
Muu tapahtuma

RNO – KOKO SUOMEN ORKESTERI

Riku Niemi Orchestra (RNO) on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina.

Riku Niemi Orchestra konsertoi myös sellaisilla seuduilla, joille muut orkesterit eivät juuri ulota toimintaansa. Näin RNO pyrkii edistämään kulttuuripalvelujen alueellista tasa-arvoa. RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta.

Riku Niemi Orchestra saa toimintaansa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä sekä Helsingin kaupungilta.

Amadeus Lundberg esiintyi ensimmäisen kerran Riku Niemi Orchestran solistina keväällä 2011. Tangokuninkaan ja Suomen suosituimman viihdeorkesterin yhteistyö on sittemmin syventynyt.

Konsertissaan RNO:n kymmenhenkinen tangotentetti ja Amadeus Lundberg tarjoilevat viehättävän valikoiman perinteistä suomalaista tangoa sekä koti- ja ulkomaisia viihdemusiikin klassikoita. "Olavi Virraksikin kutsutun Amadeuksen ääni ja tulkintataito pääsevät oikeuksiinsa RNO:n kaltaisen perinteisen viihdekokoonpanon kanssa", Riku Niemi sanoo.

Konsertti kestää n. 2 tuntia sisältäen väliajan. Väliajalla lukion senioreiden järjestämä kahvio sekä RNO:n oheistuotemyynti.

Liput ennakkoon 25 €/hlö, ennakkomyynti Kuhmoisten kirjastolla ja sivistystoimistossa.
Liput ovelta 28 €.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi