Valikko

Tapahtumat / Tapahtumat 1 syyskuuta 2019

Tapahtumat 1 syyskuuta 2019

ELOKUVA Lemmikkien salainen elämä 2

Aika
1.9.2019 16:00 - 17:26
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Sivistystoimi
Kategoria
Elokuva

HUOM! Elokuva alkaa klo 16.00!

liput 6 €

kesto 1 h 26 min (K7)

Lemmikkien salainen elämä 2 jatkaa kesän 2016 hittianimaation tarinaa siitä, mitä lemmikit puuhaavat niiden omistajien poissaollessa.

Terrieri Maxin elämässä on meneillään melkoisia mullistuksia. Hänen emäntänsä on mennyt naimisiin ja perheeseen kuuluu nyt myös taapero Lassi. Max huolehtii Lassin turvallisuudesta niin kovasti, että hänen hermonsa ovat aivan riekaleina. Kun perhe lähtee retkelle maatilalle, kaupungin kasvatti Max ja hänen koirakaverinsa Duke tekevät ensi kertaa tuttavuutta erilaisten maaseudun ilmiöiden kanssa. Kohdattuaan koiria pilkkanaan pitäviä lehmiä, vihamielisiä kettuja ja kauhistuttavan kalkkunan Max on entistä enemmän tuskissaan. Onneksi tilan veteraanivahti Roosterilla on takataskussaan muutamia elämänviisauksia, joiden ansiosta Max onnistuu selättämään neuroosinsa ja löytämään rohkeutensa.

Samaan aikaan kotipuolessa sisukas pomeranian Gidget yrittää pelastaa Maxin lempilelun, joka on joutunut hukkaan kissojen kansoittaman asunnon uumeniin. Apua hän saa Chloe-kissalta, joka on ihastunut kissanminttuun. Suloinen mutta pähkähullu pupu Lumipallo on saanut omistajaltaan tyylikkään supersankariasun ja elättelee nyt suuruudenhulluja haaveita kaksoiselämästä kasvottomana pelastajana. Kun peloton seurakoira Daisy tulee pyytämään Lumipallon apua vaarallisessa tehtävässä, hänen on kerättävä rohkeutensa ja astuttava oikean sankarin saappaisiin. Onnistuvatko Max, Lumipallo, Gidget ja muut eläinjengin jäsenet löytämään sisältään tarpeeksi sisua kohdatakseen pahimmat pelkonsa?

Suomeksi puhutun version äänirooleissa: Paavo Kerosuo (Max), Roope Salminen (Lumipallo), Vesa Vierikko (Rooster), Rinna Paatso (Chloe), Tuukka Leppänen (Jake), Hanna Pakarinen (Daisy), Stan Saanila (Duke), Hanna Kaila (Gidget), Heljä Heikkinen (Kati), Jani Alkio (Mel), Petrus Kähkönen (Norman), Juhani Rajalin (Pappa), Taisto Oksanen (Sergei).

Ohjaaja: Chris Renaud

(lähde: finnkino.fi)

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi