Valikko

Tapahtumat / Tapahtumat 18 heinäkuuta 2020

Tapahtumat 18 heinäkuuta 2020

Pianokonsertti

Aika
18.7.2020 15:00 - 17:00
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Kuhmoisten kulttuuriyhdistys ry
Kategoria
Järjestöt

Suomalaisen pianomusiikin ilta, pianisti/MuT Terhi Dostal

Kuhmolassa klo 15-17

käsiohjelma á 15 euroa, sis. väliaikatarjoilun

Musiikin tohtori, pianisti Terhi Dostal (o.s. Jääskeläinen) on asunut vuodesta 2007 Berliinissä. Hän on esiintynyt kansainvälisen uransa aikana lukuisissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Terhi Dostal on keskittynyt urallaan etenkin Johannes Brahmsin musiikin soittamiseen, mutta hänet tunnetaan myös suomalaisen musiikin tulkkina.

Terhi Dostal on palkittu useissa pianokilpailuissa (Fazerin musiikkisäätiön pianokilpailu, Kilin pianokilpailu Ruotsissa, Helsingborgin sinfoniaorkesterin solistikilpailu, Scottish International -pianokilpailu Glasgowssa). Hänen työtään taiteilijana ja musiikin tutkijana ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahaston valtakunnallinen rahasto ja maakuntarahastot, Wihurin säätiö, Kordelinin säätiö sekä Koneen säätiö. Hänelle on myös myönnetty Pro Musica -palkinto sekä Mikkelin kaupungin Vuoden Nuori Taiteilija -palkinto.

Terhi Dostal on keskittynyt urallaan ensisijaisesti soolopianokonsertteihin ja kamarimusiikin soittamiseen. Hän on myös pidetty orkesterisolisti. Orkestereista Terhi Dostalin uralla mainittakoon Lahden ja Mikkelin kaupunginorkesterit, BBC Scottish Symphony Orchestra, Helsingborgin sinfoniaorkesteri, Suomen Radion Sinfoniaorkesteri sekä Pietarin Mariinski-teatterin orkesteri.

(lähde: www.terhidostal.com, valokuva Janne Björklund)

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi