Valikko

Tapahtumat / Tapahtumat 3 lokakuuta 2021

Tapahtumat 3 lokakuuta 2021

KITARAKONSERTTI Tomi Paldanius

Aika
3.10.2021 11:00 - 12:00
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Tomi Paldanius
Kategoria
Yksityinen

Tomi Paldanius – Kitarakonsertti

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. 

Tomi Paldaniuksen entuudestaan laaja ja monimuotoinen soolokitaraohjelmisto laajeni korona-aikana uusien julkaisujen myötä. Elokuva TV-sävelmät soolokitaralla ja Tomi Paldanius Plays Dire Straits albumit sisältävät 20 uutta tunnelmapalaa yhdelle kitaralla sovitettuna.

Elokuva- ja TV -sävelmien ja Dire Straitsin musiikin lisäksi konsertissa kuullaan mm. Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä, Pohjois-Karjala ja Bohemian Rhapsody. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin'''' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003.

Konsertin kesto n. 1 tunti. Lisätietoa ja lippuvaraukset osoitteessa www.tomipaldanius.com

Liput 10 €, sis. artistin tarjoaman kahvituksen
Maksu käteisellä tai kortilla

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi