Valikko

Tapahtumat / Tapahtumat 18 elokuuta 2021

Tapahtumat 18 elokuuta 2021

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa - roadshow

Aika
18.8.2021 12:00 - 15:00
Paikka
Kuhmoisten Satama
Järjestäjä
Leader Vesuri yhteistyökumppaneineen
Kategoria
Muu tapahtuma

Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitus tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri Sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow pysähtyy Kuhmoisten Satamassa ke 18.8. klo 12-15.

Kiertueella tehdään tunnetuksi Euroopan unionin nuorille, yhteisöille ja yrityksille tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Kiertuetta järjestävät EU:n maaseuturahastosta paikallisille yrityksille ja yhdistyksille tukea myöntävät Leader-ryhmät, mutta mukana on asiantuntijoita myös muista EU-ohjelmista. Nyt on oikein hyvä tilaisuus tulla kysymään lisää rahoitusmahdollisuuksista!

Tärkeässä roolissa koko kiertueella ovat paikalliset esimerkit ja erilaisten EU-hankkeiden toteuttajat: yhdistykset, yritykset, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot, kunnat ja kaikki muut tahot, jotka erilaista EU-rahoitusta hyödyntäen ovat luoneet uutta ja lisänneet hyvinvointia paikallisesti. Kuhmoisissakin mukana paikallisia hanketoteuttajia. Tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea EU-rahoitus Kuhmoisissa ja naapurikunnissa mahdollistaa ja inspiroitumaan muiden esimerkeistä.

Tilaisuudessa voit myös testata tietosi EU-tietovisassa ja näin osallistua sähköpyörän arvontaan. Kaikkien kiertuetapahtumissa visaan osallistuneiden kesken arvotaan e-jopo (arvo 1027 €). Voit myös jakaa ajatuksesi siitä, mihin EU-rahoitusta tulisi alueella suunnata. Onko mielestäsi tärkeintä yrittäjyyden ja elinkeinojen tukeminen, nuorten mahdollisuudet tai ehkä ympäristö- ja ilmastotoimet? Entä alueen viihtyisyys tai tasa-arvo? Tule keskustelemaan!

Ravintola & Gasthaus Sahanranta avoinna tapahtuman ajan!

Lisätietoja tapahtumasta antavat:
Maarit Polvi-Malkki, Leader Vesuri 050 378 4133 / toimisto@vesuri-ryhma.fi (11.8. lähtien)

Mimmi Virtanen, Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -kampanjakoordinaattori: 040 514 3108 /mimmi.virtanen@pirkanhelmi.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi