Valikko
DeathOnTheNile_800b.jpeg

Tapahtumat / Tapahtumat 14 heinäkuuta 2022

Tapahtumat 14 heinäkuuta 2022

HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI

Aika
14.7.2022 18:00 - 19:30
Paikka
Kuhmoisten kirkko
Järjestäjä
Lions Club Kuhmoinen
Kategoria
Järjestöt

Lions Club Kuhmoinen järjestää perinteisen hyväntekeväisyyskonsertin Kuhmoisten kirkossa. Konsertoimaan saimme Jussi Syren and the Groundbrakers yhtyeen. Konsertin tuotto käytetään kuhmoislaisten nuorten hyväksi, mm. palkkaamalla heitä kesätöihin Päijänekodille.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Kiepsaus päivänä Kuhmolan Järjestötuvasta ja sen jälkeen Lions Clubin jäseniltä tai varata sähköpostitse arjawir@gmail.com
Lipun hinta 15 e/hlö, alle 12 vuotiaat maksutta. HUOM! Vain käteismyynti!

Jussi Syren And The Groundbreakers on yli neljännesvuosisadan levittänyt bluegrass-musiikin sanomaa paitsi koti-Suomessa, myös ulkomailla. Yhtye on konsertoinut yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Vuonna 2020 yhtye valittiin alan suurimpaan tapahtumaan IBMA World of Bluegrassiin Pohjois-Carolinaan Yhdysvaltoihin. Muutama vuosi sitten bändi teki levytys-yhteistyötä Grammy-voittajan ja huippuviulistin Michael Clevelandin kanssa. Groundbreakers on julkaissut kaksitoista albumia, joista viimeisin "Bluegrass Christmas", valittiin vuoden 2020 joululevyksi Suomen paikallisradiotoimittajien toimesta. Suomalaisille yhtye on tuttu "Itse Valtiaiden" tunnusmusiikista, joka toi akustisen bluegrass-soundin joka kotiin lauantai-iltaisin.

Hengellinen musiikki kuuluu olennaisena osana bluegrassiin ja yhtye tekeekin suuren osan esiintymisistään kirkoissa. Ohjelmisto koostuu osin omista kappaleista ja mukaan on ripoteltu gospel-klassikoita, sekä a cappella-laulua.

Kokoonpano
Jussi Syren: mandoliini ja laulu
Tauri Oksala: banjo ja laulu
J.P. Putkonen: kitara ja laulu
Tero Mäenpää: kontrabasso ja laulu

www.syren.fi
www.facebook.com/jussi.syren
https://www.instagram.com/jussisyrenthegroundbreakers/

Kesäteatteri Elämysloma

Aika
14.7.2022 18:00 - 20:00
Paikka
Kalholanniemi / Haaverannantie 2
Järjestäjä
Kuhmoisten Harrastajateatteri
Kategoria
Järjestöt

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi