Valikko
WhiteFang_1080.jpeg

Tapahtumat / ELOKUVA Valkohammas

ELOKUVA Valkohammas

Aika
13.1.2019 17:00 - 18:30
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Sivistystoimi
Kategoria
Elokuva

Klo 17.00

liput 6 €

kesto 1 h 28 min (K7Suomeksi puhuttu versio.

VALKOHAMMAS kertoo samannimisen sudenpennun elämästä Yukonin erämaissa. Valkohammas kasvaa luonnon ehdoilla, päätyy intiaanien leiriin ja saa nimensä leirin päälliköltä Harmaalta Majavalta. Valkohampaan suonissa kuohuu hurjia vetokoiriakin villimpi suden veri. Kohtalon onnettomien käänteiden kautta Valkohammas päätyy viheliäisen Kauno-Smithin piinaamaksi tappelukoiraksi. Ratsupoliisi Weedon Smith pelastaa Valkohampaan Smithin kynsistä, ja saa palautettua Valkohampaan uskon siihen että ihmisetkin voivat olla kunnollisia.

Elokuva pohjautuu Jack Londonin White Fang -seikkailuromaaniin vuodelta 1906. Valkohammas on kaikkien aikojen rakastetuimpia seikkailuromaaneja. Se on julkaistu lukemattomina painoksina kautta maailman.

Pekka Lehtosaaren loihtimassa suomenkielisessä versiossa jääkenttien kutsuun vastaa melkoinen kaarti, mm. Antti Reini (Weedon Scott), Jukka-Pekka Palo (Harmaa Majava), Jukka Voutilainen (Kauno Smith), Jussi Lampi (Jim Hall) ja Pertti Koivula (Marshall Todd). Kultakuumeen maisemissa ei nähty liikaa naisia, mutta Jonna Järnefelt (Maggie Scott) ja Nita Lohi (Vichi) ovat sentään mukana. )

(lähde: finnkino.fi)

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi