Valikko
tomi.jpeg

Tapahtumat / Akustinen kitarakonsertti Tomi Paldanius

Akustinen kitarakonsertti Tomi Paldanius

Aika
27.1.2019 14:00 - 15:00
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Sivistystoimi
Kategoria
Muu tapahtuma

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnettujen kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.
Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin'''' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.
2018 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin toisen levyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin uusia sovituksia mm. Eric Claptonilta, Santanalta ja Dire Straitsilta.

Lipun hinta ennakkoon 10 €, varaukset www.tomipaldanius.com
Liput ovelta
13 €

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi