JOS SINULLA ON VAKAVIA HENGITYSTIETULEHDUKSEN OIREITA TAI YLEISTILAN LASKUA, PYYDÄMME ENSISIJAISESTI OLEMAAN PUHELIMITSE YHTEYDESSÄ AJANVARAUSNUMEROON 020 638 3251
Valikko

Tapahtumat / Musikaalikonsertti

Musikaalikonsertti

Aika
18.5.2019 13:00 - 15:00
Paikka
Kissakulman Torppa/Kissakulmantie 48, Kuhmoinen
Järjestäjä
Johanna Hasu
Kategoria
Muu tapahtuma

Kirjallinen musikaalikonsertti
Konsertin ohjelmisto koostuu musikaali- ja näyttämömusiikin helmistä sekä suurelle yleisölle vieraammista lauluista. Konsertin punaisena lankana on musikaalien yhteys kirjallisuuteen: moni teos on syntynyt kirjan pohjalta. Suomessa on myös sävelletty musikaaleja kirjailijoista: ohjelmassa on mukana musiikkia muun muassa Aleksis Kivi -musikaalista. Muita "kirjalisia" musikaaleja ovat muun muassa Cats (T.S. Eliot: Old Possum´s Book of Practical Cats), Les Misérables (VIctor Hugon samanniminen teos), Myrskyluodon Maija (Anni Blomqist: Stormskärs Maja) sekä West Side Story (pohjautuu Shakespearen Romeo ja Julia-tarinaan).

Konsertissa esiintyvät sopraano Hanna Hasu, alttoviulisti Katariina Ruokonen ja pianisti Johanna Hasu.
Kaikilla esiintyjillä on yhteys Kuhmoisiin ja erityisesti Kissakulmalle.

Myllykoskelainen Hanna Hasu opiskelee Kallion ilmaisutaidon lukiossa sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa klassista laulua Sirkka Parviaisen johdolla. Hanna on ollut mukana Pohjois-Kymen musiikkiopiston oopperaproduktioissa kuorolaisena ja lastenoopperassa solistina. Hän oli mukana Kouvolan Teatterin näytelmässä Robin Hood sekä lukudraamassa Sankari. Hän on esiintynyt huilistina ja laulajana muun muassa Vonteenin Valssi ja Kuhmoinen Kuhtuu -kulttuuritapahtumissa.

SInfonia Lahdessa soittava iittiläislähtöinen Katariina Ruokonen on opiskellut Budapestin Liszt-akatemiassa ja valmistunut viulistiksi ja alttoviulistiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Katariina on soittanut lukuisia kertoja muun muassa Iitin musiikkijuhlilla, minkä lisäksi hän on soittanut myös Meidän festivaalilla (Tuusula); Vonteenin Valssissa ja Kuhmoinen Kuhtuu -tapahtumassa, minkä liäsksi hän toimii kamarimuusikkona useissa kokoonpanoissa. Hän on soittanut myös Turisas- metalliyhtyeen levyllä.

Johanna Hasu on myllykoskella asuva filosofian tohtori ja pianonsoiton opettaja. Hänen runokirjansa Kurjet palaavat vielä julkaistiin keväällä 2018 (Reuna). Johanna on toiminut pianistina pääasiassa kamarimuusikkona, erityisesti sisarensa Katariina Ruokosen ja lukuisten laulajien kanssa. Hän esiintyy myös laulajana ja esittää omia runojaan. Marraskuussa 2018 hän soitti Vox Musicae -orkesterin solistina Franz Lisztin A-duuri-pianokonserton

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi