Valikko

Tapahtumat / Kesän Seasonal Yin-joogaa

Kesän Seasonal Yin-joogaa

Aika
29.6.2019 17:00 - 18:30
Paikka
Kissakulman Torppa/Kissakulmantie 48, Kuhmoinen
Järjestäjä
Joogaopettaja Maria Uhari-Pakkalin
Kategoria
Muu tapahtuma

Tervetuloa ruusuntuoksuiseen kehoa ja mieltä hellivään kesän Seasonal Yin joogaharjoitukseen Kuhmoisten Torpalle.

Seasonal yin -joogassa tasapainotetaan kehon ja mielen energioita luonnon rytmin mukaan. Harjoitus perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja viiden elementin teoriaan. Jokaisella vuodenajalla on valittu sisäelinpari, joka saa erityishuomiota. Kesän harjoituksessa hoidetaan erityisesti sydämen ja ohutsuolen energioita tekemällä liikkeitä (asanoita), jotka herättelevät sydämen ja ohutsuolen energiakanavia (meridiaaneja). Joogasarjassa stimuloidaan lihaskalvojen (faskia) aineenvaihduntaa ja siten edistetään kehon liikkuvuutta.

Yin-jooga on rauhallisesti etenevä harjoitus, mutta pitää kesällä sisällään myös ripauksen yang-energiaa. Lempeässä 90 minuutin pituisessa joogaflowssa levätään kehoa ja mieltä puhdistavissa ja tasapainottavissa asanoissa ja avataan tilaa uudelle. Viivymme asanoissa muutamia minuutteja ja rauhoitumme. Harjoituksen virkistävän vaikutuksen tukena käytämme ruusuaromaterapiaöljyä. Loppurentouksen jälkeen nautimme kehoa lämmittävää joogateetä.

Tunti toimii erinomaisesti kehon palauttavana harjoituksena. Sopii sekä aloittelijoille että jo aiemmin joogaa harrastaneille.

Ota oma matto mukaan ja lämpimät, joustavat vaatteet.
(Kysy tarvittaessa lainamattoa!)

🌹 Aika: lauantai 29.6.2019 klo 17:00 - 18:30
🌹 Paikka: Torppa, Kissakulmantie 48, 17800 Kuhmoinen
🌹 Hinta: 15 €, etukäteen tilille: FI76 1544 3000 0177 51 (UP Yoga & Design)
🌹 Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sähköpostilla: upyogadesign@outlook.com tai tekstiviestillä 050-483 6063 suoraan Marialle.

Joogan ohjaa Kuhmoisten kesäasukki ja joogaopettaja Maria Uhari-Pakkalin (RYT200 Seasonal Yoga, Seasonal Yin jatko-opinnot RYT500 meneillään).

P.s. Maria ohjaa viikonloppuna myös muita joogatunteja Torpalla (myös dynaamisempia); kysy ihmeessä lisätietoja, jos viikonloppusi kaipaa joogaenergiaa. :)

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi