Valikko

Ajankohtaista / Tule hirsipäiväkodin johtajaksi Kuhmoisiin!

Tule hirsipäiväkodin johtajaksi Kuhmoisiin!

Tervetalo-periaatteella rakentuva päiväkoti valmistuu suunnitelmien mukaan helmikuussa 2019. Päiväkoti on pieni kahden ryhmän yksikkö, jossa tarjotaan luonto- ja liikuntapainotteista varhaiskasvatusta. Esiopetus järjestetään yhtenäiskoululla.
Päiväkodin johtajaksi on kelpoinen varhaiskasvatuslain 540/2018 31§:n mukaisesti varhaiskasvatuksen opettaja (26§) tai varhaiskasvatuksen sosionomi (27§), maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito. Valinnassa otamme huomioon myös varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen 75 §:n mukaisen kelpoisuuden omaavat lastentarhanopettajat ja sosionomit.
Viranhoitajalla on kokonaisvastuu kunnan varhaiskasvatuksen (pl. esiopetus) laadusta ja tuloksellisuudesta. Ammatilliset johtotehtävät sisältävät toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja kehittämiseen liittyvät tehtävät, ja lisäksi virkaan sisältyy lapsiryhmässä toimiminen ja perusopetuksen apip-toiminnan järjestäminen. Hän on myös kunnassa toimivan yhden perhepäivähoitajan esimies.


Haemme johtajaksi positiivista, innostunutta ammattilaista, jolla on taitoa yhteistyöhön ja halua kehittää varhaiskasvatustoimintaa yhdessä henkilöstön kanssa.


Tehtäväkohtainen palkka on 2.850 e/kk (HITU 05VKA020). Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava selvitys työnantajalle terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi