Valikko

Ajankohtaista / Haemme Kuhmoisten kuntaan henkilöä sivistystoimen hallintosihteerin tehtäviin 1.1.2019 alkaen

Haemme Kuhmoisten kuntaan henkilöä sivistystoimen hallintosihteerin tehtäviin 1.1.2019 alkaen

Työn kuvaus

Kuhmoisten kunta hakee työntekijää sivistystoimen hallintosihteeriksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kuhmoisten kunnan sivistystoimialaan kuuluvat varhaiskasvatus, liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja kulttuuritoimi, ruokapalvelut, sekä vapaa sivistystyö.

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. sivistyslautakunnan valmisteluun ja toimeenpanoon liittyvät tehtävät, toimialan asiain- ja sopimushallintaan liittyvät tehtävät, hankinnat, kulttuurityöhön ja kotiseutumuseotoimintaan liittyvät tehtävät, sekä asiakaspalvelu. Lisäksi hallintosihteeri toimii sivistystoimen esimiesten apuna henkilöstöhallintoon liittyvissä tehtävissä, etenkin varhaiskasvatuksen osalta. Kuhmoisten kunnalla on käytössä mm. seuraavia ohjelmistoja: Populus, WebTallennus, Dynasty, CGI:n laskuhotelli, Daisy ja Titania.

Kuhmoisten kunnan hallintosäännön mukaan valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään kaupan ja hallinnon alan toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai vastaava koulutus ja kokemusta vaativista toimistotehtävistä. Edellytämme hakijalta myös hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä erinomaisia ATK-taitoja. Lisäksi edellytämme osaamista ja työkokemusta henkilöstöhallintoon ja työsuhdelainsäädäntöön liittyvissä asioissa ja KVTES:n tuntemusta etenkin varhaiskasvatuksen osalta. Arvostamme myös OVTES:n tuntemusta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, aloitus 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Organisaation kuvaus

Kuhmoisten kunta sijaitsee Päijänteen länsirannalla, valtatien 24 varrella, Lahden, Tampereen, Jyväskylän ja Hämeenlinnan työssäkäyntialueella. Olemme yhteisöllinen ja aktiivinen noin 2300 asukkaan paikkakunta. Meillä viihtyvät myös vapaa-ajanasukkaat, kunnastamme löytyy yli 3000 vapaa-ajanasuntoa. Ratsastuspainotteinen lukiomme ja vuoden 2019 alussa valmistuva hirsipäiväkoti rikastuttavat jo ennestään monipuolista palvelutarjontaamme. Lukeudumme Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Kuhmoisten kunta on savuton työpaikka.

Hae paikkaa kuntarekrystä

Hakuaika päättyy 23.11.2018 15.00

Yhteystiedot

Lisätietoja virasta antaa sivistystoimenjohtaja Pertti Terho, puh. 0401822402, pertti.terho@kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi