Valikko

Ajankohtaista / Haemme hirsipäiväkotiin kahta varhaiskasvatuksen opettajaa

Haemme hirsipäiväkotiin kahta varhaiskasvatuksen opettajaa

Tule Kuhmoisiin hirsipäiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaksi! Tervetalo-periaatteella rakentuva päiväkoti valmistuu suunnitelmien mukaan helmikuussa 2019. Päiväkoti on pieni kahden ryhmän yksikkö, jossa tarjotaan luonto- ja liikuntapainotteista varhaiskasvatusta. Haemme kumpaisenkiin päiväkotiryhmään opettajaa, eli tehtäviä on avoinna kaksi. Esiopetus järjestetään yhtenäiskoululla.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosionomi AMK-tutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet 60 opintopisteen opinnot. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Haemme positiivia, innostuneita henkilöitä, joilla on taitoa yhteistyöhön ja halua kehittää varhaiskasvatustoimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Tehtäväkohtainen palkka on vähintään 2.400 e (KVTES HITU 05VKA044).
Toimet täytetään kuuden kuukauden koeajalla, ensimmäinen 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan ja toinen viimeistään 1.3.2019 alkaen. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava selvitys työnantajalle terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Haku Kuntarekryn kautta  

Lisätietoja virasta antaa sivistystoimenjohtaja Pertti Terho, puh. 0401822402, pertti.terho@kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi