Valikko

Ajankohtaista / Haemme hirsipäiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa

Haemme hirsipäiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa

Tule Kuhmoisiin hirsipäiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaksi!

Tervetalo-periaatteella rakentuva päiväkoti valmistuu suunnitelmien mukaan helmikuussa 2019. Päiväkoti on pieni kahden ryhmän yksikkö, jossa tarjotaan luonto- ja liikuntapainotteista varhaiskasvatusta. Kumpaankin päiväkotiryhmään tulee opettaja, toinen paikoista on jo täytetty. Esiopetus järjestetään yhtenäiskoululla.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosionomi AMK-tutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet 60 opintopisteen opinnot. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.
Haemme positiivista, innostunutta henkilöä, jolla on taitoa yhteistyöhön ja halua kehittää varhaiskasvatustoimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Tehtäväkohtainen palkka on vähintään 2.400 e (KVTES HITU 05VKA044).
Toimi täytetään kuuden kuukauden koeajalla, viimeistään 1.3.2019 alkaen. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava selvitys työnantajalle terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Haku Kuntarekryn kautta
Lisätietoja virasta antaa päiväkohdin johtaja Tiina Oksanen, puh. 040 485 6463, tiina.oksanen@kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi