Valikko

Ajankohtaista / Kuhmoisten kuntaan haetaan vastaavaa kirjastonhoitajaa

Kuhmoisten kuntaan haetaan vastaavaa kirjastonhoitajaa

Kuhmoisten kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi vastaavan kirjastonhoitajan viran 1.1.2020 alkaen. Virkanimike on määrä muuttaa kirjasto – ja kulttuuripalveluiden esimieheksi seuraavassa hallintosääntöuudistuksessa.

Kuhmoisten kunnassa toimii pääkirjasto kunnan keskustassa ja sivukirjastot Päijälän ja Pihlajakosken kylillä. Vastaava kirjastonhoitaja toimii kirjastopalveluiden lähiesimiehenä ja kunnan kulttuuripalveluiden kehittämisestä vastaavana viranhaltijana. Työajasta noin 70% painottuu kirjastotyöhön ja 30% kulttuuripalveluihin.

Etsimme joukkoomme vastaavaa kirjastonhoitajaa, joka haluaa kehittää kirjastopalveluita rohkealla otteella. Toivomme hakijalta kiinnostusta edistää eri ikäryhmien osallisuutta tietoon ja sivistykseen uuden kirjastolain tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme digitaalisten ja osallisuutta edistävien palveluiden tuntemusta ja hankekokemusta.

Kuhmoinen on perinteikäs kulttuurikunta, jonka kulttuuri – ja yhdistystoiminta elää kunnassa vireänä. Taidekeskus Riihigalleria on valtakunnallisesti tunnettu kulttuurikohde, jonka kehittämiseen kunnassa panostetaan lähivuosina. Toivomme hakijalta kulttuurityön kokemusta ja näkemystä taiteen tunnetuksi tekemisestä suurelle yleisölle.

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Katsomme eduksi kokemuksen esimiestehtävissä toimimisesta. Palkkaus määräytyy KVTESin hinnoittelutunnuksen 02KIR020 mukaan ja viran tehtäväkohtainen palkka on 2701,03 €. Lisäksi maksetaan työn vaativuuden arviointiin perustuvaa lisää sekä mahdolliset työkokemuslisät.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toivomme ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 31.10.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja antaa sivistystoimenjohtaja Mikko Latvala, p. 040 1822402, mikko.latvala@kuhmoinen.fi.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi