Valikko

Ajankohtaista / Haemme pääkirjanpitäjää

Haemme pääkirjanpitäjää

 

Haemme henkilöä pääkirjanpitäjän (taloussihteerin) tehtäviin 1.4.2020 lukien tai sopimuksen mukaan


Pääkirjanpitäjän tehtävänimike on taloussihteeri. Toimenkuvaan sisältyy kunnan pääkirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi mm. talousarvion ja tilinpäätösten (kunta, kuntakonserni) laadinta ja niihin liittyvä ohjeistus, taloussuunnittelu, raportoinnit, kassavarojen seuranta ja arvonlisäveroasiat. Lisäksi taloussihteerin tehtäviin kuluu kirjanpidollinen neuvonta, henkilöstön talouskoulutukset sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä hallintojohtajan kanssa.


Henkilöltä edellytetään vahvaa työkokemusta kuntaorganisaatiossa toimimisesta kirjanpidon työtehtävien parissa. Numerotarkkuuden lisäksi henkilöltä edellytetään myös hyviä atk-taitoja (erityisesti Excel), kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Taloushallinnon tietojärjestelmistä CGI:n Pro Economican Premium käyttötaito katsotaan eduksi. Kelpoisuusehtona tehtävään on opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto (merkonomi, tradenomi tai vastaava). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, hakijan on mahdollista esittää myös palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Työhakemukset toimitetaan viimeistään maanantaina 10.2.2020 klo 15 mennessä. Hakemus jätetään Kuntarekry- järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Sanna Luukkanen, sanna.luukkanen@kuhmoinen.fi, p. 040 091 5660.

Kuhmoisten kunta sijaitsee Päijänteen länsirannalla, valtatien 24 varrella. Olemme yhtei-söllinen ja aktiivinen noin 2200 asukkaan paikkakunta. Meillä viihtyy myös vapaa-ajanasukkaat, sillä kunnastamme löytyy yli 3000 vapaa-ajanasuntoa. Ratsastuspainottei-nen lukiomme ja vuoden 2019 alussa valmistunut päiväkoti rikastuttavat jo ennestään monipuolista palvelutarjontaamme. Lukeudumme Suomen hiilineutraalien kuntien jouk-koon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi