Valikko

Ajankohtaista / Haemme pääkirjanpitäjää

Haemme pääkirjanpitäjää

Nykyisen pääkirjanpitäjämme siirryttyä eläkkeelle, haemme henkilöä pääkirjanpitäjän (nimike taloussihteeri) vakituiseen työsuhteeseen.

Pääkirjanpitäjän tehtävänimike on taloussihteeri. Toimenkuvaan sisältyy kunnan pääkirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi mm. talousarvion ja tilinpäätösten (kunta, kuntakonserni) laadinta ja niihin liittyvä ohjeistus, taloussuunnittelu, raportoinnit, kassavarojen seuranta ja arvonlisäveroasiat. Lisäksi taloussihteerin tehtäviin kuluu kirjanpidollinen neuvonta, henkilöstön talouskoulutukset sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä hallintojohtajan kanssa.

Henkilöltä edellytetään vahvaa työkokemusta kuntaorganisaatiossa toimimisesta kirjanpidon työtehtävien parissa. Numerotarkkuuden lisäksi henkilöltä edellytetään myös hyviä atk-taitoja (erityisesti Excel), kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Taloushallinnon tietojärjestelmistä CGI:n Pro Economican Premium käyttötaito katsotaan eduksi. Kelpoisuusehtona tehtävään on opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto (merkonomi, tradenomi tai vastaava).

Jos koet olevasi etsimämme taloushallinnon ammattilainen, tartu rohkeasti tilaisuuteen! Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän lisäksi hyvät työpaikkaedut ja mukavat työtoverit. Otamme huomioon myös opintojensa loppuvaiheessa olevat henkilöt, jos katsomme suoritettujen opintojen soveltuvan pääkirjanpitäjän tehtäviin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, hakijan on mahdollista esittää myös palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Työhakemukset toimitetaan viimeistään perjantaina 16.10.2020 klo 15.00 mennessä. Hakemukset jätetään Kuntarekry- järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Sanna Luukkanen, sanna.luukkanen@kuhmoinen.fi, p. 040 091 5660.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi