Valikko

Ajankohtaista / Kasvomaskit

Kasvomaskit

 

Maskisuositus kunnan palveluihin

Koronatartuntojen määrä on viime aikoina kasvanut huomattavasti Kuhmoisia ympäröivillä alueilla. Riskien minimoimiseksi Kuhmoisten kunta suosittelee asiakkaille kasvomaskien käyttöä kaikissa kunnan palveluissa. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi kunnanvirasto, kirjasto ja elokuvanäytökset.

 

Kasvomaskien jako vähävaraisille

Muistutamme jälleen, että vähävaraisille kuntalaisille on jaossa kasvomaskeja kirjaston palvelupisteessä. Kasvomaskeja on tarjolla Kuhmoisten pääkirjastolla osoitteessa Toritie 42. Pääkirjasto on avoinna ma, ke ja pe 10-18, ti ja to 10-16, la 9-14.

 

Sairaanhoitopiirin kasvomaskisuositus löytyy TÄÄLTÄ


Pirkanmaan koronaepidemia on THL:n luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä suosittelee sen vuoksi koko maakunnassa kasvomaskien käyttöä tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.


Maakunnan alueella käytetään kasvomaskia muun muassa joukkoliikenteessä, kulttuuri- ja urheilutapahtumissa (esimerkiksi teatterit, konsertit, musiikkiesitykset ja jääkiekko-ottelut sekä muut urheilutapahtumat), uskonnollisissa tilaisuuksissa sekä ulkotapahtumissa, jossa ei voi pitää riittävää etäisyyttä.


Lisäksi maskia käytetään sairaanhoitopiirin elokuussa julkaiseman kasvomaskisuosituksen mukaisesti koronavirusnäytteeseen mennessä, ulkomailta riskimaista palattaessa sekä omaehtoisen karanteenin aikana julkisella paikalla välttämättömissä asioissa liikuttaessa.

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi