Valikko

Ajankohtaista / KORONATIEDOTE 27.10.2020

KORONATIEDOTE 27.10.2020

Kuhmoisten kunnan johtoryhmä on tarkentanut seuraavia linjauksia:

1. Kaikissa kunnan palveluissa on kasvomaskisuositus. Myös käsi- ja yskimishygieniasta tulee huolehtia.

2. Elokuvatoimintaa ei järjestetä marras- ja joulukuun aikana. Osa perutuista elokuvista esim. Tove voidaan näyttää koronatilanteen sen salliessa.

3. Liikuntatoimen Kuhmolassa järjestettävät ryhmät: lihaksille voimaa ja tuolijumppa perutaan marras- ja joulukuulta. Osallistujat saavat ohjeet, joilla kuntoilua voi jatkaa kotona.

4. Liikunta- ja kuntosali pidetään auki toistaiseksi. Käyttäjien tulee huolehtia turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Suosittelemme välttämään pukuhuoneiden käyttämistä, mikäli se on mahdollista. Pukuhuoneissa tartuntariski on korkea, kun sekä liikunta- että kuntosalin kävijät käyttävät niitä.

5. Kirjastot, nuorisotila ja Kuhmola pidetään auki toistaiseksi. Asiakkaiden tulee noudattaa maskisuositusta ja huolehtia turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

6. Kunnanviraston toimistot (ml. tekninen toimisto) palvelevat toistaiseksi normaalisti. Suosittelemme kuitenkin asioiden hoitamista sähköisesti. Tapaamiset kannattaa sopia etukäteen, koska kunnan työntekijät noudattavat etätyösuositusta, eivätkä ole aina tavattavissa virastolla.

7. Kunnan järjestämät sisätiloissa pidettävät yleisötapahtumat perutaan marras- ja joulukuulta. Mm. itsenäisyyspäivän juhla toteutetaan sähköisesti. Kehotamme kaikkia muitakin toimijoita pohtimaan suunnittelemiensa tapahtumien järjestämisen vaihtoehtoja.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi