Valikko

Ajankohtaista / Kuhmoisten kuntaan haetaan atk-lähitukihenkilöä

Kuhmoisten kuntaan haetaan atk-lähitukihenkilöä

Kuhmoisten kuntaan haetaan atk-lähitukihenkilöä 1.1.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluu mm. tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen asennukset sekä ylläpitotyöt, joita ovat esimerkiksi uusien ohjelmaversioiden päivitykset. Työtehtäviin kuuluu myös kunnan verkkosivujen tekninen ylläpito, erilaisten vika- ja häiriötilanteiden selvittely ja tietotekniikan käyttäjien neuvonta mm. ohjelmistoihin ja laitteisiin liittyvissä ongelmissa.

Henkilöltä edellytetään aktiivista ja itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Henkilöltä edellytetään aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Englannin kielen taito ja kokemus tietoliikenteen ylläpitotehtävistä sekä taloushallinnon tietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Atk- lähitukihenkilön toimi on osa-aikainen viikkotyöajan ollessa 80 %. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa esim. datanomi.

Työhakemukset toimitetaan viimeistään perjantaina 4.12.2020 klo 15 mennessä. Hakemus jätetään Kuntarekry- järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Sanna Luukkanen, sanna.luukkanen@kuhmoinen.fi, p. 040 091 5660.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi