Valikko

Ajankohtaista / KUHMOISTEN KUNNAN JOHTORYHMÄN KORONATIEDOTE 7.1.2021

KUHMOISTEN KUNNAN JOHTORYHMÄN KORONATIEDOTE 7.1.2021

- Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina 5.1.2021 pitää nykyiset suositukset voimassa toistaiseksi. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa pienissä ryhmissä avataan 10.1.2021 alkaen. Pandemiaohjausryhmä arvioi linjauksia seuraavan kerran 11.1.2021. Kuhmoisten kunnan johtoryhmä on päättänyt sairaanhoitopiirin linjausten pohjalta jatkaa voimassa olevia kuntakohtaisia koronarajoituksia 17.1.2021 saakka. Rajoituksia arvioidaan uudelleen 11.1.2021 jälkeen.

Kuhmoisten kunnan palveluissa on voimassa seuraavat linjaukset:

1. Kaikissa kunnan palveluissa on kasvomaskisuositus. Myös käsi- ja yskimishygieniasta tulee huolehtia. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri suosittelee maskin käyttöä kaikilla työpaikoilla ja vapaa-ajalla muita ihmisiä tavattaessa. Kunnan vähävaraisille tarkoitettuja maskeja on jaossa kunnanviraston neuvonnassa.

2. Sairaana tai oireisena ei saa liikkua kodin ulkopuolella, paitsi kun käy koronatestissä. Silloin pitää käyttää matkalla kasvomaskia.

3. Liikunta- ja kuntosali sekä koulun luokat pysyvät suljettuina kaikelta koulun ulkopuoliselta ryhmätoiminnalta 7.-17.1.2021 välisen ajan. Tämä ei koske alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa, joka tapahtuu alle kymmenen henkilön ryhmissä. Koulun kerhotoiminnassa noudatetaan alle kymmenen henkilön rajoitusta.

4. Kuhmola suljetaan 7.-17.1.2021 väliseksi ajaksi kaikelta ryhmätoiminnalta. Tämä ei koske päiväkodin liikuntatoimintaa tai alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa, joka tapahtuu alle kymmenen henkilön ryhmissä.

5. Nuorisotila pysyy poissa käytöstä 7.-17.1.2021 välisen ajan.

6. Kirjaston ovet pidetään suljettuna 7.-17.1.2021 välisen ajan. Tänä aikana kirjastosta voi noutaa vain etukäteen varattua aineistoa. Aineisto varataan joko netistä www.keskikirjastot.fi, sähköpostilla kirjasto@kuhmoinen.fi tai puhelimitse 040 359 4542. Noudosta tulee sopia etukäteen. Palautukset vain etuoven vieressä olevaan luukkuun. Asiointiin tarkoitettujen asiakastietokoneiden välttämätön käyttö on turvallisuusohjeet huomioiden mahdollista. Asiakastietokoneiden käyttö tulee sopia etukäteen. Sivukirjastot suljetaan kokonaan 7.-17.1.2021.

7. Kunnanviraston neuvonta palvelee normaalisti, mutta muut toimistot (mm. tekninen ja sivistys) palvelevat vain ajanvarauksella. Suosittelemme kaikkien asioiden hoitamista sähköisesti. Tapaamiset tulee sopia etukäteen, koska kunnan työntekijät noudattavat etätyösuositusta, eivätkä ole aina tavattavissa virastolla.

Lisätietoa Pirkanmaan koronavirustilanteesta ja voimassa olevat suositukset löydät täältä: https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi