Valikko

Ajankohtaista / Haemme henkilöä pääkirjanpitäjän (tehtävän nimike taloussihteeri) vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme henkilöä pääkirjanpitäjän (tehtävän nimike taloussihteeri) vakituiseen työsuhteeseen.

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Toimenkuvaan sisältyy kunnan pääkirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi mm. talousarvion ja tilinpäätösten (kunta, kuntakonserni) laadinta ja niihin liittyvä ohjeistus, taloussuunnittelu, raportoinnit, kassavarojen seuranta ja arvonlisäveroasiat. Lisäksi taloussihteerin tehtäviin kuluu kirjanpidollinen neuvonta, henkilöstön talouskoulutukset sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä hallintojohtajan kanssa.

Henkilöltä edellytetään vahvaa työkokemusta kuntaorganisaatiossa toimimisesta kirjanpidon työtehtävien parissa. Numerotarkkuuden lisäksi henkilöltä edellytetään myös hyviä atk-taitoja (erityisesti Excel), kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Taloushallinnon tietojärjestelmistä CGI:n Pro Economican Premium käyttötaito katsotaan eduksi. Kelpoisuusehtona tehtävään on opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto (merkonomi, tradenomi tai vastaava).

Jos koet olevasi etsimämme taloushallinnon ammattilainen, tartu rohkeasti tilaisuuteen! Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän lisäksi hyvät työpaikkaedut ja mukavat työtoverit. Otamme huomioon myös opintojensa loppuvaiheessa olevat henkilöt, jos katsomme suoritettujen opintojen soveltuvan pääkirjanpitäjän tehtäviin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Taloussihteerin tehtäväkohtainen palkka on 3.050 euroa. Hakijan on mahdollista esittää myös palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset toimitetaan viimeistään perjantaina 6.8.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukset jätetään Kuntarekry- järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa va. kunnanjohtaja Sanna Luukkanen, sanna.luukkanen@kuhmoinen.fi, p. 040 091 5660.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi