Valikko

Ajankohtaista / Johtoryhmän tiedote 30.9.2021

Johtoryhmän tiedote 30.9.2021

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kunnan johtoryhmän tiedote 30.9.2021

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti laantunut kiihtymisvaiheeseen. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi 28.9. alueelliset suositukset sekä yleiset ohjeet tartuntojen ehkäisemiseksi. Kuhmoisten kunnan johtoryhmä linjaa näitä suosituksia noudattaen seuraavasti:


- Etätyösuositus päättyy Pirkanmaalla 30.9. Julkinen asiakaspalvelu pyritään pitämään mahdollisimman normaalisti avoinna. Kunnanviraston aukiolo normalisoituu 1.10. alkaen.
- Maskisuositus on edelleen yli 12-vuotiaille julkisessa liikenteessä ja takseissa, ulkomailta riskialueilta palatessa, julkisissa sisätiloissa sekä työpaikoilla jos turvavälejä ei voida noudattaa.
- Tapahtumiin ja tilaisuuksiin on edelleen vahva maskisuositus niin sisällä kuin ulkona mutta asiakkaita voidaan ottaa korkein sallittu määrä; esimerkiksi naulakoilla ja ravintolapalveluissa tulee kuitenkin välttää ruuhkien syntymistä.
- Tilaisuuksissa asiakkailla ja osallistujilla on oltava mahdollisuus käsien puhdistamiseen, ja heille annetaan toimintaohjeet mm. turvaväleistä ja käsien puhdistamisesta, sekä tilojen pintojen puhdistusta tehostetaan.
- Harrastustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää. Esimerkiksi ryhmäharrastustunnilla sisätilassa voi olla korkeintaan sen verran osallistujia, että kaikki mahtuvat pitämään riittävän turvavälin.
- Vierailut sairaaloissa ja terveyskeskusten vuodeosastoilla on pääosin sallittu, kun noudatetaan turvallisen vierailun ohjeita.
- Oppilaitostoiminnassa ja varhaiskasvatuksessa huomioidaan turvavälit mahdollisuuksien mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi