Valikko

Ajankohtaista / Johtoryhmän tiedote 25.11.2021

Johtoryhmän tiedote 25.11.2021

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kunnan johtoryhmän tiedote 25.11.2021

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti koronan leviämisaluetta. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi 23.11. alueelliset suositukset sekä yleiset ohjeet tartuntojen ehkäisemiseksi. Kuhmoisten kunnan johtoryhmä linjaa näitä suosituksia noudattaen seuraavasti:


- Pirkanmaalla suositaan etätyötä (osa etänä, osa työpaikalla). Julkinen asiakaspalvelu pyritään pitämään mahdollisimman normaalisti avoinna. Kunnanvirasto on auki.


- Maskisuositus on vahva yli 12-vuotiaille julkisessa liikenteessä ja takseissa, ulkomailta riskialueilta palatessa, kaikissa yleisissä sisätiloissa, työpaikoilla sekä ulkotiloissa jos turvavälejä ei voida noudattaa.


- Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti yli 100 henkilön korkean riskin tilaisuuksia voidaan järjestää siten että istumapaikat on osoitettu ja huolehditaan turvaväleistä. Päätös on voimassa 24.11.-19.12.2021.


- Tilaisuuksissa asiakkailla ja osallistujilla on oltava mahdollisuus käsien puhdistamiseen, ja heille annetaan toimintaohjeet mm. turvaväleistä ja käsien puhdistamisesta, sekä tilojen pintojen puhdistusta tehostetaan.

- Harrastustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää. Esimerkiksi ryhmäharrastustunnilla sisätilassa voi olla korkeintaan sen verran osallistujia, että kaikki mahtuvat pitämään riittävän turvavälin.

 

- Vierailut sairaaloissa ja terveyskeskusten vuodeosastoilla on pääosin sallittu, kun noudatetaan turvallisen vierailun ohjeita.

- Leviämisalueen ravintolarajoitukset astuivat voimaan 17.11.2021 alkaen.

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi