Valikko

Ajankohtaista / Koronarokotukset 3.12.2021

Koronarokotukset 3.12.2021

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Koronarokotukset jatkuvat terveysasemalla. Tällä hetkellä menossa 3. rokotukset.

Kolmansia rokoteannoksia suositellaan kaikille 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille 5-6 kuukautta toisen rokoteannoksen jälkeen.

Ryhmille, joille on jo aiemmin suositeltu kolmansia rokoteannoksia, suositellaan tehosteannoksia niin ikään 5-6 kuukautta toisen annoksen jälkeen. Näihin ryhmiin kuuluvat mm. 60-vuotta täyttäneet, lyhyellä annosvälillä rokotetut, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat, koronapotilaita hoitava ja muuta kiireellistä hoitoa antava sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö.

Rokotusjärjestyksessä edetään vanhimmasta nuorimpaan, sillä ikä on merkittävin vakavalle koronataudille altistava tekijä.

THL suosittelee koronarokotuksia 5-11 -vuotiaille riskiryhmäläisille. Tähän ryhmään kuuluvia lapsia ryhdytään rokottamaan koronavirusta vastaan heti, kun lapsille tarkoitettuja rokotevalmisteita saadaan käyttöön. Tästä ilmoitetaan erikseen.

Terveysasemalta soitetaan ja annetaan aika kolmanteen rokotukseen. Odotathan rauhassa ja vastaat puheluun , joka tulee numerosta 040 – 6565 177. Samasta numerosta voi myös tiedustella rokotuksiin liittyvistä asioista.

INFLUENSSAROKOTUKSET

Influenssarokotuksien toimituksessa on puutteita edelleen. Jos vielä olet ilman rokotetta ja kuulut riskiryhmään, ota yhteys rokotusnumeroon. 

Kuhmoisten terveysasema, Orivedentie 3, 17800 Kuhmoinen

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi