Valikko

Ajankohtaista / Operaatio Pirkanmaan ohjelmistojulkaisu juhlistaa yhteisöllisyyttä ja alueen kuntayhteistyötä

Operaatio Pirkanmaan ohjelmistojulkaisu juhlistaa yhteisöllisyyttä ja alueen kuntayhteistyötä

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kulttuuripääkaupunkihaun jatkohankkeen, Operaatio Pirkanmaan ensimmäinen ohjelmistojulkaisu tehtiin tiistaina 22.2.2022. Ensimmäisessä aallossa julkaistava ohjelmisto sisältää runsaasti yhteisöllistä toimintaa, jonka tarkoitus on lisätä kuntalaisten kulttuurihyvinvointia ja osallisuutta. Erityisenä painopisteenä ohjelmiston valinnassa on ollut myös 20 Pirkanmaan kunnan yhteistyön aloittaminen alueelle levittäytyvien projektien myötä.

Lapset ja nuoret toteuttavat omannäköisiä taidesisältöjä

Ensimmäiseen julkaisuun otettiin erityiseksi kulmaksi lasten ja nuorten äänen kuuluminen, ja heidän aktiivinen osallistumisensa taidetoiminnan sisältöjen suunnitteluun sekä toteutukseen.

Yhteisöllisyyden ja ekologisuuden arvopohjan vahvistaminen

Tampereen suuremmista kulttuuri-instituutioista tällä kierroksella ovat mukana Tampere Filharmonia ja Sorin Sirkus, jotka molemmat jalkautuvat pirkanmaalaisiin kuntiin. 

Operaatio Pirkanmaa hyödyntää kulttuuripääkaupunkihaun aikana tehtyä työtä

Operaatio Pirkanmaan toteutuksessa mukana olevat kunnat ovat Tampereen lisäksi Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

> LUE KOKO TIEDOTE 22.2.2022

www.operaatiopirkanmaa.fi

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi