Valikko

Ajankohtaista / Visit Tampere vierailee Kuhmoisissa ke 17.8

Visit Tampere vierailee Kuhmoisissa ke 17.8

Tietoa kuuntelutoiminnosta

tampere ilmasta

(Lähde: Visit Tampere, kuvaaja Laura Vanzo)

HUOMIO KUHMOISLAISET YRITTÄJÄT JA KAIKKI MUUT AIHEESTA KIINNOSTUNEET, NYT TÄRKEÄÄ ENNAKKOTIETOA!

Verkostoituminen on tämän päivän liike-elämän a ja o. Olemme saamassa tähän liittyen erittäin tärkeitä vieraita elokuussa, sillä Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju saapuu ke 17.8 vierailemaan ja tutustumaan Kuhmoisiin ja kuhmoislaisiin yrittäjiin.

Ravintola Sahanrannan kabinetissa järjestetään kyseisenä päivänä klo 15 alkaen tilaisuus, jossa Jari esittelee Visit Tampereen toimintaa ja kuhmoislaiset yrittäjät samaan tapaan paikkakuntamme palvelutarjontaa.
Ajatuksena on keskustella ja ideoida vapaasti, miten Kuhmoinen maakunnan tuoreena tulokkaana voisi edelleen kehittää matkailu- ja elinkeinotoimintaansa ja mahdollisesti kytkeytyä entistä paremmin tulevaisuudessa maan vetovoimaisimman ja kauneimman kaupungin imuun. Alla lyhyt kuvaus Visit Tampereen toimintaideasta:

"Visit Tampere Oy on matkailun- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteenamme on Tampereen aseman vahvistaminen kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina."

Käy rohkeasti tutustumassa Visit Tampereen toimintaan alla olevan linkin kautta ja järjestä itsesi 17.8 klo 15 paikalle Sahanrantaan tapaamaan Jaria ja muita yrittäjiä 😎🤝👍! ​

VISIT TAMPEREEN KOTISIVUT

 

Terveisin,
Elinkeinotoimi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi