Valikko

Ajankohtaista / Kuhmoisten kunnan strategialuonnos 2022-2035

Kuhmoisten kunnan strategialuonnos 2022-2035

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kunnan strategia 2022-2035

Kuhmoisten uutta kuntastrategiaa on valmisteltu tiiviisti joulukuusta 2021 lähtien. Strategiaa on valmistelu valtuuston toimesta valtuustoseminaareissa ja strategian painopisteitä on pohdittu myös kunnan henkilöstön toimesta. 

Tulevan strategian visio 2035 on ”Kuhmoinen – Päijänteen Paratiisi” 

Vision mukaan Kuhmoinen on itsenäinen ja elinvoimainen kunta Suomen parhaalla paikalla Päijänteen rannalla, johon on hyvä asettua asumaan. Kunnan luontoympäristöä hyödynnetään hyvinvoinnin, vapaa-ajan ja matkailun lähteenä. Rakennamme virikkeellistä hyvinvoivien ja onnellisten asukkaiden yhteisöä, jossa kannustetaan yrittäjyyteen ja rohkeisiin innovaatioihin. Kuhmoisissa on asukaslukuun nähden kattavat ja sujuvat palvelut. Kunnassa on tarjolla elämisen ja asumisen mahdollisuuksia keskustasta kyliin.

Linkki strategialuonnokseen

Kunnanvaltuusto hyväksyy uuden kuntastrategian kokouksessaan syksyllä. Sitä ennen pyydämme toimittamaan strategialuonnokseen liittyvät mahdolliset kommentit ja toiveet viimeistään perjantaina 19.8.2022 sähköpostitse osoitteeseen: kunta@kuhmoinen.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Kuhmoisten kunta/kuntastrategia, Toritie 34 A, 17800 Kuhmoinen.

Tehdään strategiasta yhteinen kartta tuleville vuosille!

Kuhmoisten kunta

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi