Valikko

Ajankohtaista / Vuosi vaihtuu ja siirrämme katseemme tulevaisuuteen!

Vuosi vaihtuu ja siirrämme katseemme tulevaisuuteen!

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Vuoden vaihtuessa kaikki toistemme kohtaamiset, yhteistyö ja päätöksenteko siirtyvät historiaan. Itse kukin voimme olla tyytyväisiä siitä panoksesta, minkä olemme yhteiseen hyvään tuoneet. Mennyt vuosi jää historiaan suurten muutosten valmisteluista siirryttäessä osaksi väestöpohjaltaan Suomen suurinta n. 500 000 asukkaan Pirkanmaan hyvinvointialuetta vuoden alusta alkaen. Kuhmoisten kunta on tehnyt parhaansa varmistaakseen palvelujen häiriöttömän jatkumisen, siirtyvien työtekijöiden työsuhteet, uudelle toimijalle siirtyvien kiinteistöjen toimivuuden ja tarvittavat tiedonsiirrot.

Kunnan talous on vahvalla pohjalla, henkilökunta työssään motivoitunutta ja päättäjät ennakkoluulottomia. Päätökset ja linjaukset tulevaisuuteen on tehty ajallaan. Hyvillä mielin pääsemme toteuttamaan omia ja yhteisiä uudenvuoden lupauksiamme.

Kaikesta tästä voimme olla ylpeitä ja aloittaa Uusi Vuosi yhteisesti hyväksyttyjä arvoja todeksi eläen itse kukin toistemme kohtaamisissa ja omassa työssämme. Rakentavassa yhteistyössä on voimaa.

Yhteisöllisyys, rohkeus ja palveluhenkisyys siivittäköön meidän kaikkien alkavaa vuotta 2023.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Kuhmoisten kunta

Valtuuston kokous

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi