Valikko

Ajankohtaista / Kuhmoisten yhtenäiskoulu hakee kahta tuntiopettajaa, luokanopettajien sijaisuudet lukuvuonna 2018-19

Kuhmoisten yhtenäiskoulu hakee kahta tuntiopettajaa, luokanopettajien sijaisuudet lukuvuonna 2018-19

Kuhmoisten yhtenäiskoulu hakee kahta tuntiopettajaa, luokanopettajien sijaisuudet lukuvuonna 2018-19

Etsimme joukkoomme opettamisen ammattilaista, joilla on sekä kykyä että halua kehittää innovatiivisia ja joustavia opetusratkaisuja uudistuvan opetussuunnitelman mukaisesti. Luokanopettaja työskentelee koulussamme pääasiassa oman luokkansa parissa, mutta tarpeen mukaisesti myös yhtenäiskoulun muissa luokissa. Edellytämme kiinnostusta alkuopetukseen tai valmiutta taito- ja taideaineiden opetukseen. Arvostamme erityisesti myös valmiutta kehittää sähköisten oppimateriaalien käyttöä koulussamme sekä tietotekniikan hyödyntämistä opetuksessaan.
Tehtävien määräaikaisuus vahvistuu sijaistettavien virkavapauden vahvistuttua, vuorotteluvapaa ja perhevapaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan sijaisuuden keston mukaista koeaikaa.

Hakuaika päättyy 14.3.2018 klo 15.00.
Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi . Muutoin hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Kuhmoisten yhtenäiskoulu, Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen. Kuoreen merkintä ”opettaja haku" tai sähköpostilla
kirjaamo@kuhmoinen.fi. Hakemuksia ei palauteta. Todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Lisätietoja rehtori Jaana Hartus, p. 040 561 8210 tai jaana.hartus(at)kuhmoinen.fi

Kuhmoinen on yli 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla. Kunnan talous on vahva ja sijainti hyvä Jyväskylän-Lahden-Tampereen työssäkäyntialueella. Noin 190 oppilaan Yhtenäiskoulussamme on esi-ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä. Kuhmoisten yhtenäiskoulu on savuton työpaikka.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi