JOS SINULLA ON VAKAVIA HENGITYSTIETULEHDUKSEN OIREITA TAI YLEISTILAN LASKUA, PYYDÄMME ENSISIJAISESTI OLEMAAN PUHELIMITSE YHTEYDESSÄ AJANVARAUSNUMEROON 020 638 3251
Valikko

Ajankohtaista / Keski-Suomen ELY-keskus harventaa bussiliikenteen vuoroja koronaviruksen vuoksi ensi ma 23.3 alkaen. Ei vaikuta tällä hetkellä Kuhmoisten liikennöintiin.

Keski-Suomen ELY-keskus harventaa bussiliikenteen vuoroja koronaviruksen vuoksi ensi ma 23.3 alkaen. Ei vaikuta tällä hetkellä Kuhmoisten liikennöintiin.

Keski-Suomen ELY-keskuksen tukemien vuorojen osalta joudutaan sopeuttamaan liikennettä vallitsevaan tilanteeseen Keski-Suomen maakunnan alueella.

Koulujen ja oppilaitosten sulkeutuessa osa koulupäivisin ajettavista vuoroista jätetään ajamatta 23.3.2020 alkaen. Jokainen liikennöitsijä tiedottaa omien vuorojen osalta asiasta. Parhaan tiedon muutoksista saat kuljettajilta, liikennöitsijän facebook- tai nettisivuilta tai liikennöitsijän asiakaspalvelusta.

Julkisen henkilöliikenteen käyttäjien tulee varautua aikataulumuutoksiin, vuorojen peruuntumisiin ja liikenteen ajoittaiseen keskeytymiseen.

Kuluvalla viikolla 12 kaikki vuorot ajetaan normaalisti.

ELY-keskus seuraa tilanteen kehittymistä ja reagoi tarvittavilta osin tilanteeseen. Matkustajamäärien vähentyessä ja tilanteen pitkittyessä tulee varautua siihen, että vuoroja supistetaan lisää 30.3.2020 alkaen.

Ohjeita matkustajille: - Älä matkusta julkisilla liikennevälineillä sairaana - Käytä maksamisessa mobiililippua tai matkakorttia, vältä käteisen käyttämistä - Huolehdi, että yskit tai aivastat paperiliinaan tai hihaan. Heitä paperinenäliina roskiin samantien. - Pidä hansikkaat kädessä. Näin toisten ihmisten käsistä esimerkiksi penkkien kahvoihin siirtyneet taudinaiheuttajat eivät pääse helposti tarttumaan eli tartuntariskiä voi pienentää välttämällä koskemasta paljain käsin pintoja, joihin monet ihmiset koskevat. - Älä koskettele kasvojasi, äläkä kättele. - Vältä turhaa matkustamista - Pese käsiäsi usein ja huolella.

Lisätietoja virka-aikaan: - Keski-Suomen ELY-keskus, joukkoliikenneasiantuntija Satu Pekkanen, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi