Valikko

Ajankohtaista / Haemme kokkia

Haemme kokkia

Haemme Kuhmoisten ruokapalveluihin ammattitaitoista kokkia työskentelemään tuotantokeittiöön. Kunnan keittiöt sijaitsevat Päijännekodilla, Yhtenäiskoululla ja päiväkodilla.

Hakijalta edellytetään ravintola - ja catering-alan perustutkintoa (kokki), hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi arvostamme kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä sekä ruoanvalmistusosaamista ja erilaisten dieettien valmistuksessa.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin parityöskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työjärjestelyissä päivän aikana. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työsuhde alkaa 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Suurin osa ruoanvalmistuksesta tapahtuu Päijännekodilla, mutta työntekijä työskentelee tarvittaessa kaikilla keittiöillä. Työ on päivätyötä maanantaista sunnuntaihin. Työaika on 38,25 h/vko.

Työhakemukset toimitetaan viimeistään maanantaina 28.9.2020 klo 12.00 mennessä. Hakemukset jätetään Kuntarekry- järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalveluesimies Jaana Salonen, p. 0400 128 166, jaana.salonen@kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi