Valikko

Ajankohtaista / JOHTORYHMÄN TIEDOTE 25.3.2021

JOHTORYHMÄN TIEDOTE 25.3.2021

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on antanut 23.3.2021 uudet suositukset, joiden pohjalta Kuhmoisten kunnan johtoryhmä on tehnyt uudet kuntakohtaiset linjaukset:

1. Sairaanhoitopiirin suositusten mukaan Kuhmoisten yhtenäiskoulun luokat 7.-9. sekä lukio ovat olleet etäopetuksessa 8. – 28.3. Uuden suosituksen mukaan etäopetusta jatketaan 5.4. asti. Erityisen tuen oppilaille järjestetään lähiopetus.

Kouluruoka korvataan etäopetuksen aikana kouluruokakassilla, joka vastaa kustannuksiltaan neljän päivän kouluruokia. Ruokakassit jaetaan yläluokkien oppilaille ja lukion opiskelijoille pois lukien lähiopetuksessa olevat erityisen tuen oppilaat ja lukulomaa viettävät abiturientit. Lisätietoa kouluruokakasseista ja muista opetusjärjestelyistä annetaan wilman välityksellä.

2. Liikunta- ja kuntosali sekä Kuhmola pysyvät edelleen suljettuina aikuisten harrastustoiminnalta 18.4. asti

3. Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta (enemmän kuin yksi oppilas) sisätiloissa tauolla 5.4. asti. Myös koulujen sisätiloissa toimiva kerhotoiminta on tauolla tai toimii sulkuaikana ulkotiloissa turvaohjeita noudattaen.

4. Nuorisotilat ovat kiinni 5.4. asti. Liikunta- ja nuorisotoimen toiminta toteutetaan pienryhmissä tai etäyhteydellä 5.4. asti.

5. Kirjasto palvelee rajoitetusti 18.4. asti. Aineistojen nopea palautus ja nouto järjestetään suositusten mukaisesti. Nopea asiointi suositusten mukaan.

6. Yli kuuden hengen yksityistilaisuuksia ei toistaiseksi suositella järjestettäväksi ja pienemmissäkin tilaisuuksissa käytetään maskeja, elleivät turvavälit toteudu. Suositus on voimassa 18.4. saakka

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi