Valikko
20200528_182141.jpeg

Kirjasto ja kulttuuri

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kirjastomme tarjoaa nykyaikaista, maakunnallista kirjasto- ja tietopalvelua avoimesti ja ammattitaitoisesti. Olemme yksi Keski-kirjastoista, joilla on yhteinen tietokanta. Keski-kirjastojen välillä toimii säännölliset kuljetukset.

Tietokanta https://keski.finna.fi/

Kirjastossa sijaitsee myös taidegalleria. Kunnan muita kulttuuripalveluja ovat elokuvateatteri, kotiseutumuseo, Riihigalleria sekä musiikki- ja työväenopistojen kurssit.

Ajankohtaista:

Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihankkeella lisättiin taiteen ja kulttuurin ammattilaisten ohjaamia harrastetunteja koulupäivän yhteydessä vuosiluokille 1-9 vuosina 2018-2019. Harrastetuntien sisällöt perustuivat lasten ja nuorten omiin toiveisiin, joita on selvitetty valtakunnallisella Koululaiskyselyllä vuosina 2016 ja 2017.

Kuhmoisten yhtenäiskoulun 7.–8. -luokkalaisten projektina syntyi Päijälän linnavuoresta mobiilireitti yhteistyössä Keski-Suomen museon ja Kulttuurikasvatusperintöseuran kanssa > Linnavuoren mobiilireitti

– Keski-Suomen museon arkeologian amanuenssi Miikka Kumpulainen: Tämä on paras kartta ja opastus linnavuorelle, jonka tähän mennessä olen eläissäni nähnyt

Lisätietoja Taiteen ja kulttuuri kärkihanke

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi