Valikko
(null)

Kirjasto ja kulttuuri

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kirjastomme tarjoaa nykyaikaista, maakunnallista kirjasto- ja tietopalvelua avoimesti ja ammattitaitoisesti. Olemme yksi Keski-kirjastoista, joilla on yhteinen aineisto- ja asiakasrekisteri. Keski-kirjastojen välillä toimii säännölliset aineistokuljetukset.

Verkkokirjasto:  https://keski.finna.fi

Kirjastossa sijaitsee myös taidegalleria. Kunnan muita kulttuuripalveluja ovat elokuvateatteri, kotiseutumuseo, Riihigalleria sekä musiikki- ja työväenopistojen kurssit.

 

Kuhmoisissa otettiin vuonna 2021 käyttöön Opetus- ja Kulttuuriministeriön kehittämä Harrastamisen Suomen Malli, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Oppilailla on keskellä päivää 30 min pituinen harrastusvälitunti. Jokaiselle päivälle on omat monipuoliset kerhot joihin oppilas voi osallistua. Harrastamisen Suomen Mallin yhteydessä on myös pidetty suosittuja työpajoja koulun jälkeen, mm. sirkustyöpaja. Kerhot ja työpajat jatkuvat myös vuonna 2022.

Kuhmoisten yhtenäiskoulun 7.–8. -luokkalaisten projektina syntyi Päijälän linnavuoresta mobiilireitti yhteistyössä Keski-Suomen museon ja Kulttuurikasvatusperintöseuran kanssa > Linnavuoren mobiilireitti

– Keski-Suomen museon arkeologian amanuenssi Miikka Kumpulainen: Tämä on paras kartta ja opastus linnavuorelle, jonka tähän mennessä olen eläissäni nähnyt

 

Hyllykartta

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi