Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Liikunta

Uimarannat

Tietoa kuuntelutoiminnosta

YLEISET UIMARANNAT

Terveydensuojeluviranomainen valvoo Kirkonkylän uimalan, Kalholanniemen, Kokonniemen, Rekolan, Tehin hiekan uimarantojen uimaveden laatua säännöllisin väliajoin tehtävin tutkimuksin.

Kirkonkylän uimala

Osoite: Soini Nikkisen kaari 8, 17800 Kuhmoinen

Uimala

Uimalassa on rannassa lasten uintialue ja poikkilaiturin rannasta lähtevien laiturien välissä 25 m uintialue. Uimalassa on myös
5 m, 3 m, ja 1 m hyppytasot. Huoltorakennus on yhteinen urheilukentän kanssa. Uimalan ylläpitäjänä toimii liikuntatoimi.

Uimaveden laatuluokka: erinomainen

Linkki uimavesiprofiiliin, paina >>tästä<<

Muut uimarannat
Kalholanniemen uimaranta
Osoite: Haaverannantie, 17800 Kuhmoinen

Kalholanniemi
Kokonniemen uimaranta
Osoite: Kokonniementie, 17800 Kuhmoinen

Kokonniemi

Rekolan uimaranta
Osoite: Rekolantie, 17800 Kuhmoinen

Rekolanranta

Tehin hiekka
Osoite: Partaalantie, 17870 Kuhmoinen

Tehi

Muilla uimarannoilla on Tehin Hiekkaa lukuun ottamatta pienet laiturit. Kaikilla uimarannoilla on myös pukukopit. Uimarantojen ylläpitäjät liikuntatoimi ja tekninen toimi.

Kyläyhdistysten ylläpitämät uimapaikat

Terveydensuojeluviranomainen ei valvo kyläyhdistysten ylläpitämien uimapaikkojen uimaveden laatua säännöllisin väliajoin tehtävin tutkimuksin - eikä myöskään niiden välineitä tai olosuhteita, koska ne eivät ole yleisiä uimarantoja.

  • Harmoinen: Harmoisten nuorisoseura pitää yllä uimapaikkaa Lummenne-järvestä erkaantuneen lahdekkeen, Harmoiskaivon rannalla, Hämeentie noin 213. Uimapaikalla on laituri ja pukukoppi.
  • Harjunsalmen harjun kupeessa, harjun länsireunalla, on uimapaikka. Sinne vievät puiset portaat autoilijoiden levähdyspaikalta.
  • Sappee: Valkjärven rannassa, Sappeentien varrella, polku kääntyy rantaan noin kohdalla Sappeentie 91, pukukoppi, nuotiopaikka, laituri. 
  • Päijälä: Santapakka, Luodoksenjärven rannalla, Kohisevankosken alla, noin Päijäläntie 55 kohdalla opaste, pukukoppi, laituri, käymälä
  • Pihlajakosken sataman laiturilta voi myös uida. Pihlajakoskentie 420 (noin).
  • Puukkoinen: Puukkoisten kyläyhdistys ylläpitää kylän keskellä joen rannassa uimapaikkaa, jossa on pukukoppi, Puukkola, Hujalantie 1. Samassa paikassa on myös kyläyhdistyksen ilmoitustaulu, idealaatikko ja postilaatikko.
  • Kylämä: kyläyhdistyksellä on iso laituri veneenlaskupaikan vieressä Isojärven rannassa, noin Säikääntie 10 kohdalla.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi