Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto ja kulttuuri

Kirjaston tapahtumat

Tietoa kuuntelutoiminnosta

 KIRJAKAHVILA TORSTAISIN

Kerran kuussa kokoontuvassa kirjakahvilassa voit tutustua kirjojen maailmaan. Voit osallistua keskusteluihin tai vain kuunnella. Yhdessä on mukava pitää kahvihetki ja tehdä vaikka käsitöitä.

Kirjakahvilaan osallistujat päättävät itse, mitä seuraavalla kerralla luetaan tai esitellään. Joskus luemme ääneen novelleja tai runoja. Myös kirjailijavierailuita on suunnitteilla. Tule mukaan myös vaikuttamaan kirjakahvilan tapahtumiin.

Seuraava Kirjakahvila pidetään torstaina 8.12. klo 15 kirjaston alakerrassa. Aiheena Emmi Itärannan esikoisteos Teemestarin kirja. Kirjoja on lainattavissa kirjastollamme. Tervetuloa!

 

KIRJAILIJAVIERAANA AINO HAGNER LAUANTAINA 3.12. KLO 12

Saamme kirjailijavieraaksi Aino Hagnerin, jonka Jämsänkoski-sarja on ollut erittäin lainattu! Hän kertoo uusimmasta romaanistaan, joka johdattaa lukijansa tällä kertaa sota-aikaan ja erityisesti erään perheen elämään. Tervetuloa mukaan!

 

JOULUKORTTIASKARTELU KESKIVIIKKONA 7.12. KLO 16.30

Askarrellaan yhdessä erilaisia joulukortteja kirjaston alakerrassa. Myös koristeita vanhoista kirjoista voi tehdä. Malleja ja ohjausta saatavilla. Tarjolla glögiä ja naposteltavaa. Tervetuloa!

 

SENIOREIDEN DIGIKERHO TIISTAINA 13.12. KLO 12 - 14

Digikerhossa saa apua pienempiin ja isompiin digimaailman ongelmiin. Tervetuloa mukaan!

 

KOKO PERHEEN JOULUTAPAHTUMA LAUANTAINA 17.12. KLO 10 - 14

Joulutapahtumassa pääset harjoittelemaan tonttusuunnitusta, leipomaan pipareita Harjunsalmen Marttojen kanssa sekä tuomaan joulupukille oman lahjalistasi vietäväksi Korvatunturille! Tietenkin samalla myös lainaamaan jouluisia satukirjoja. Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi