Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto ja kulttuuri

(null)

Digiopastus

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kirjastolta saa opastusta ja tukea kirjaston omien palvelujen käyttöön, tulostamiseen, tiedostojen tallentamiseen kirjaston asiakaskoneilla sekä palveluihin kirjautumiseen. Huomaathan, että asiakaspalvelussa tarjottavaan digitukeen vaikuttavat asiakaspalvelijan taitotaso ja käytettävissä oleva aika. 

Opastusta saa arkipäivisin asiakaspalveluaikaan

Erikoiskirjastovirkailija Eeva Markkanan tarjoaa digiopastusta älykännyköiden, tablettien ja kannettavien tietokoneiden käyttämiseen, laitteen käyttöönotossa, sähköpostin käyttämisessä ja sovellusten päivittämisessä. Lyhyisiin opastuksiin (esim. kännykän pikainen käyttöopastus) ei tarvitse varata aikaa. Laajemman opastuksen voi varata ennakkoon puhelimella kirjastovirkailija Eeva Markkaselta (p. 044 793 8060 ), kirjaston palvelutiskiltä tai sähköpostilla sähköpostiosoitteella kirjasto@kuhmoinen.fi

Kirjaston tarjoama digituki on maksutonta. Noudatamme valtakunnallista digituen eettistä ohjeistusta emmekä tarjoa esim. puolesta asiointia.

Kirjastossa järjestetään myös  erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa saa tukea ja tietoa digitaalisten laitteiden sekä sähköisten palveluiden käytössä. 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi