Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto ja kulttuuri

(null)

Omatoimikirjasto

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Voit tutustua omatoimiajalla asioimiseen oheisen videon avulla https://youtu.be/kWi-xuXphk0 ja tietenkin kirjaston henkilökunta auttaa mielellään omatoimikirjaston käytön aloituksessa. Tule rohkeasti kysymään!

Kuhmoisten kirjastossa voi asioida palveluaikojen lisäksi myös omatoimiaikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiointi kirjaston tiloissa onnistuu myös silloin, kun kirjaston henkilökunta ei ole paikalla. Asiakaskoneet ja monitoimitulostin ovat asiakkaiden käytössä omatoimiaikana. Omatoimiajalla asioitaessa aineisto on aina lainattava ja palautettava automaatilla. Myös alakerran tilat, kirjaston näyttelygalleria sekä piehryhmätila,  ovat omatoimiaikana käytettävissä.

Omatoiminen asiointi kirjastossa on mahdollista joka päivä klo 7:00 - 21:00

Omatoimiajalla kirjastoon pääsy vaatii Keski-kirjastojen kirjastokortin ja asiakastietoihin tallennetun PIN-koodin. Jos et ole varma PIN-koodistasi tai haluaisit sellaisen tallennettavan omaan kirjastokorttiisi, käy kysymässä sitä henkilökunnalta palveluaikoina.

Kirjaston henkilökunta auttaa mielellään omatoimikirjaston käytön aloituksessa ja muissa ongelmissa, tule rohkeasti kysymään!

automaatti

Kirjastokortti asetetaan kuvan osoittamalla tavalla viivakoodi ylöspäin kortinlukijan lukusäteen alle. HUOM! Aseta kortti riittävän alas, kortinlukulaitteen varteen liimatun kuvan korkeudelle, jotta lukijan säde lukee koko viivakoodin.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi