Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto ja kulttuuri

(null)

Omatoimikirjasto

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kirjastossa voi asioida palveluaikojen lisäksi myös omatoimiaikaan. Asiointi kirjaston tiloissa onnistuu toisin sanoen myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimiaikana myös asiakaskoneet ja monitoimitulostin ovat asiakkaiden käytössä. Myös kirjaston alakerran näyttelygalleria sekä pienryhmätila ovat omatoimiaikana käytettävissä.

Omatoimiajalla kirjastoon pääsy vaatii Keski-kirjastojen kirjastokortin ja asiakastietoihin tallennetun PIN-koodin. PIN-koodin saat henkilökunnalta palveluaikoina ja sen uusiminen on ilmaista.

Muistathan, että jokaisen omatoimiajalla kirjastoon sisään tulevan on kirjauduttava omilla tunnuksilla. Oven avannut henkilö on vastuussa jokaisesta, joka tulee sisälle samalla ovenavauksella. Mieti siis takkaan kenen tekemisistä olet valmis kantamaan vastuun. Tunne vastuusi myös sillä tavalla, että et vaadi tuttuakaan ihmistä avaamaan ovea, jos itselläsi ei ole omatoimiajalla asioimisen tunnuksia.  
Omatoimiajalla on noudatettava Keski-kirjastojen yhteisiä käyttösääntöjä. Kirjastossa on tallentava kameravalvonta. 

Omatoimiajalla asioitaessa aineisto on aina lainattava ja palautettava automaatilla.

Henkilökunta auttaa omatoimiajalla asioimisen aloituksessa ja neuvoo mahdollisssa ongelmatilanteissa. Tule rohkeasti kysymään.

Voit tutustua omatoimiajalla asioimiseen myös 
opastusvideon avulla. Palvelutiskillä on lisäksi painettuja ohjevihkosia, joissa opastetaan omatoimiajalla asioimiseen.

 

Omatoiminen asiointi kirjastossa on mahdollista joka päivä klo 7:00 - 21:00

 

automaatti

HUOM! Aseta kortti riittävän alas, kortinlukulaitteen varteen kiinnitetyn tason kohdalle, jotta lukijan säde lukee koko viivakoodin.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi