Valikko

Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto ja kulttuuri

(null)

Omatoimikirjasto

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kirjastossa voi asioida palveluaikojen lisäksi myös omatoimiaikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiointi kirjaston tiloissa onnistuu myös silloin, kun kirjaston henkilökunta ei ole paikalla. Asiakaskoneet ja monitoimitulostin ovat asiakkaiden käytössä omatoimiaikana. Omatoimiajalla asioitaessa aineisto on aina lainattava ja palautettava automaatilla. Myös alakerran tilat, kirjaston näyttelygalleria sekä piehryhmätila, ovat omatoimiaikana käytettävissä.


Omatoimiajalla kirjastoon pääsy vaatii Keski-kirjastojen kirjastokortin ja asiakastietoihin tallennetun PIN-koodin. Jos et ole varma PIN-koodistasi tai haluaisit sellaisen tallennettavan omaan kirjastokorttiisi, käy kysymässä sitä henkilökunnalta palveluaikoina. Muistathan, että jokaisen omatoimiajalla kirjastoon sisään tulevan on kirjauduttava omilla tunnuksilla. Vastuu on aina oven avanneella henkilöllä. 

Omatoimiajalla on noudatettava Keski-kirjastojen yhteisiä käyttösääntöjä. Kirjastossa on tallentava kameravalvonta.

Voit tutustua omatoimiajalla asioimiseen opastusvideon avulla
Palvelutiskillä on myös painettuja ohjevihkosia, joissa opastetaan omatoimiajalla asioimiseen.
Ja luonnollisesti henkilökunta auttaa omatoimiajalla asioimisen käytön aloituksessa ja muissa ongelmissa, tule rohkeasti kysymään.

 

Omatoiminen asiointi kirjastossa on mahdollista joka päivä klo 7:00 - 21:00

 

automaatti

HUOM! Aseta kortti riittävän alas, kortinlukulaitteen varteen kiinnitetyn tason kohdalle, jotta lukijan säde lukee koko viivakoodin.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi