Valikko

Päätöksenteko

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kunnanvaltuusto on kuntalain mukainen ylintä päätösvaltaa käyttävä kunnallinen toimielin, jonka jäsenet valitaan neljän vuoden välein vaaleilla. Kunnanvaltuuston kokoukset ovat säännönmukaisesti julkisia. Kunnanvaltuuston pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kunnanviraston halllintotoimistossa sen aukioloaikana aina kunnanvaltuuston kokousta seuraavana viidentenä työpäivänä.

Kunnanhallituksen varsinaiset kokoukset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena arkimaanantaina alkaen klo 17.00. Kunnanhallituksen pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kunnanviraston hallintotoimistossa sen aukioloaikana kokouspäivää seuraavan viikon torstaina tai jos se on pyhäpäivä, seuraavana arkipäivänä. Kunnanhallituksen esityslistalle tulevat asiakirjat toimitettava kunnanjohtajalle kokousta edeltävänä maanantaina.

Lautakuntien pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kyseisen toimialan päättämällä tavalla. Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä päätöksestä seuraavan viikon keskiviikkona tai, jos se on pyhäpäivä, seuraavana arkipäivänä.

Toimielimet (valtuusto, kunnahallitus, lautakunnat) voivat asettaa työryhmiä määrätyn tehtävän hoitamista varten. Kunnanhallituksessa, lautakunnassa ja johtokunnassa voi olla jaostoja.

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat katsottavissa livestriiminä ja tallenteina kahden viikon ajan Kuhmoisten kunnan Youtubesta

Kokousaikataulut ajalla 1.8.-31.12.2023 ovat seuraavat:

Kunnanhallituksen kokoukset: ma 21.8., ma 11.9., ma 2.10., ma 23.10., ma 20.11., ma 27.11., ma 18.12.

Valtuuston kokoukset: ma 18.9., ma 30.10., ma 4.12. 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi