Valikko

Tervetuloa Kuhmoisiin!

Isojärven kansallispuisto

Astu jätkän ja majavan savottamaille

Palvelut lähellä veneilijää

Sahanrannan satama sijaitsee kivenheiton päässä Kuhmoisten keskustasta

Kuuntele

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kunta tiedottaa »

18.09.2023

Kiinteistöllä ja katualueella Toritie 54 kohdalla suoritetaan korjaustöitä talousvesilinjan putkirikon takia. Korjaustöistä aiheutuu haittaa Syrjänmäentielle. K

Yhtenäiskoulun lukion ratsastuslinja »

Tyttö ja hevonen

Yhtenäiskoulun lukion ratsastuslinjalle voi kuka tahansa hevosista ja ratsastuksesta kiinnostunut hakea. Kurssit ovat maksuttomia, saat käyttöösi lukion kirjat ja läppärin. Lukion keskiarvoraja on 7. Voit tuoda oman hevosen mukaan tai käyttää ratsastuskoulun ratsua. Autamme asunnon hankinnassa, vuokrataso Kuhmoisissa on edullinen. Lue lisää »

Kuhmoisten kunta myy rantatontteja ja tontteja rannan läheltä, Osta omasi! »

keskiviikkona, 22. päivänä helmikuuta 2023, 09.53

Kauniilla Koskenpartaan alueella on myynnissä seitsemän valoisaa järvimaisematonttia kävelysillan yhdistävän puron kaksin puolin.

Viehättävällä Aurinkorinteen pientaloalueella on myytävänä yksi luonnonläheinen omakotitalotontti aivan sataman läheisyydessä.

Molemmilta pientaloalueilta on vain kävelymatka keskustan monipuolisiin palveluihin.

Tonttiesite

Lisää tietoa tonteista.

Avoimet työpaikat »

Luonnonkaunis Kuhmoinen on vireä mökkikunta Päijänteen rannalla itäisellä Pirkanmaalla. Sijainti on hyvä Jyväskylä-Lahti-Tampere-työssäkäyntialueella.

Asukkaita Kuhmoisissa on n. 2200 ja "kesäkuhmoislaisten" myötä elinvoima kasvaa merkittävästi. Kuhmoisissa on reilut 200 yritystä, joista suurin osa on yhden tai kahden hengen yrityksiä. Suurin työllistäjä on Kuhmoisten kunta, jonka työpaikoista saat lisätietoja Avoimet työpaikat-sivulta ».

Hinku-logo Kuhla-logo Savuton kunta -logo suomi.fi -logo Pirkanmaa 2019 -logo

Kuhmoinen palvelee -lehti 2023 »

Kuhmoinen palvelee -lehti on tuhti tietopaketti kuntamme monipuolisista palveluista. Sieltä löytyvät mm. kunnan ja yritysten yhteystiedot, kunnan kartta, asiointiliikenteen aikataulut, tapahtumakalenteri, kalastuslupien ostopaikat, kylien tiedot ja artikkeleita ajankohtaisista asioista.

#Kuhmoinen somessa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi