Valikko

Palvelut / Asuminen ja rakentaminen

Tontit ja myytävät kiinteistöt

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Luonnonkaunis Kuhmoinen on vireä kunta Päijänteen rannalla eteläisessä Keski-Suomessa. Sijainti on hyvä Jyväskylä-Lahti-Tampere-työssäkäyntialueella.

Asukkaita Kuhmoisissa on n. 2300 ja ”kesäkuhmoislaisten” myötä elinvoima kasvaa merkittävästi. Kuhmoisissa on kattavasti asukkaiden tarvitsemia palveluita.

Kaikista Kuhmoisten kunnalla myytävänä olevista tonteista saat lisätietoa karttapalveluun johtavista linkeistä. Karttapalvelusta näet mm. lähellä sijaitsevia palveluita ja niiden välimatkoja sekä alueella vaikuttavat kaavat.

Okt-tontit

Kuhmoisten kunnalla on myytävänä sekä omakotitalo- että rivitalotontteja. Useat kunnan tontit sijaitsevat vesistöjen läheisyydessä.

Omakotitonttien hinnat vaihtelevat 0,20 - 24,00 EUR / m². 

Omakotitontit 

Kuhmoisten kunnan juuri valmistuneet Koskenpartaan ja Aurinkorinteen pientaloalueiden upeat omakotitalotontit etsivät rakentajia.

Kauniilla Ala-Karkjärven etelärannalla on myynnissä kahdeksan valoisaa järvimaisematonttia kävelysillan yhdistävän puron kaksin puolin. Ala-Karkjärven rantamaisemissa voi ihastella moninaista lintu- ja kasvilajistoa ja myös liito-orava viihtyy alueella. Osa tonteista myynnissä Etuovi.comissa, osan tiedot löydät karttatiimin sivuilta ylläolevasta linkistä omakotitontit.

Aurinkorinteen kookkaat pientalotontit sijaitsevat jylhän kauniissa maisemissa joista avautuu näkymä Päijänteen rannalla sijaitsevaan Kuhmoisten satamaan.

Molemmat pientaloalueet sijaitsevat päättyvän tien päässä, joten rakennuspaikat tarjoavat hienot ja rauhaisat puitteet rakentaa koti, jossa isompikin perhe viihtyy. Lähiympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen, sienestykseen ja retkeilyyn. Lisäksi Päijänne upeine maisemineen tarjoaa erinomaiset puitteet vesistöön liittyville harrastuksille. Kuhmoisissa on myös hieno uusi 2019 valmistunut massiivihirrestä rakennettu päiväkoti ja vuoden 2022 alussa valmistuu uusi puukoulu.

Tonttiesitteet

Myynti-ilmoitukset osoitteessa Etuovi.com

Koskenpartaan alue
Rantaminttu
Villiruusu
Lupiini
Saunakukka

Aurinkorinteen alue
Sananjalka
Sinivuokko
Näsiä

Vapaa-ajan tontit

Vapaa-ajan tontteja on myytävänä Tehinkärjessä Päijänteen rannalla.

Kuhmoisten Tehinkärjen alue sijaitsee Tehinselän pohjoislaidalla, vajaan 20 km:n päässä Kuhmoisten keskustasta. Alueen tontit ovat havupuuvaltaisia kangasmaatontteja, joissa on mahdollista jättää pihamaa helppohoitoiseksi ja luonnontilaiseksi. Vapaana on kuivanmaan tontteja, joilta on näkymä Päijänteelle.

Tehinkärjen vapaat tontit:

Valkovuokko (1:190) 2850m², Tehinkärjentie, 55 000€

Hiirihaukka (1:193) 2770m², Tehinkärjentie, 40 000€

  • Kuhmoisten Tehinkärjen vapaisiin tontteihin kuuluu rantaoikeus ja venepaikka.
  • Tonteille on tie perille.
  • Tonteilla on rantaoikeus Tehinlahden pohjukassa olevaan laguunimaiseen, kovapohjaiseen hiekkarantaan.
  • Tontit avautuvat luoteeseen.
  • Tonteilla on kunnallistekniikka.
  • Tonteille on vahvistettu ranta-asemakaava.
  • Tonttien rakennusoikeus on 250m²/tontti.

Vapaa-ajan tontit

Tehinkärki

Teollisuustontit

Kuhmoisten kunta tarjoaa yrityksille teollisuustontteja hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Teollisuustonteista ja vuokrattavista toimitiloista lisätietoa löydät elinkeinopalveluiden sivuilta.

Teollisuustontit 

Kiinteistönvälitys tonteille ja kiinteistöille www.etuovi.com

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi